Насловна | Факултети

Факултети

1 2 next вкупно: 12 | прикажани: 1 - 10

Fakulteti i administrimit të biznesit

Dekan i Fakultetit, Prof. dr. Naser Raimi E-mail: naser.raimi@unite.edu.mk Ky fakultet është i dispersuar në Shkup dhe në Kërçovë dhe ka dy programe studimore: Administratë biznesi Administratë
[повеќе]

Fakulteti i Shkencave të mjekësisë

Dekan i Fakultetit, Doc. dr. Nasir Behxheti E-mail: nasir.behxheti@unite.edu.mk Studimet e Mjekësisë dhe Stomatologjisë kane për qëllim përgatitjen profesionale të kuadrit i cili do te ...
[повеќе]

Fakulteti i Arteve

Dekan i Fakultetit, Prof. dr. Miftar Memeti E-mail: miftar.memeti@unite.edu.mk Fakulteti i Arteve është themeluar më 17 dhjetor 1994 dhe ka tre programe studimore: Arti figurativ Arti muzikor Arti dramatik Organizohen ...
[повеќе]

Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit

Dekan i Fakultetit, Doc. dr. Xhezair Idrizi  E-mail:  xhezair.idrizi@unite.edu.mk Studentët e diplomuar në programet e Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit përgatiten dhe kualifikohen për punë në ...
[повеќе]

Fakulteti i Shkencave të Zbatuara

Dekan i Fakultetit, Prof. dr. Nderim Zeqiri E-mail: nderim.zeqiri@unite.edu.mk Fakulteti i Shkencave të Zbatuara zgjeron, pasuron dhe avancon punën e vet akademike dhe praktike, duke u ...
[повеќе]

Fakulteti i Kulturës Fizike

Dekan i Fakultetit, Doc. dr. Isa Arsllani E-mail: isa.arsllani@unite.edu.mk Fakulteti i Kulturës Fizike me të edhe programi studimor i Kulturës Fizike definohet si fushë e ...
[повеќе]

Fakulteti i Administrimit të biznesit

Dekan i Fakultetit, Prof. dr. Naser Raimi E-mail: naser.raimi@unite.edu.mk Ky fakultet është i dispersuar në Shkup dhe në Kërçovë dhe ka dy programe studimore: Administratë biznesi Administratë ...
[повеќе]

Fakultetit Filozofik

Dekan i Fakultetit, Prof. Dr. Fadbi Osmani E-mail: fadbi.osmani@unite.edu.mk Programet studimore të Fakultetit Filozofik, janë dizajnuar sipas principeve të Sistemit të Bolonjës. Synohet që programet ...
[повеќе]

Fakultetin Filologjik

Dekan i Fakultetit, Prof. dr. Arbër Çeliku  E-mail: fatmir.sulejmani@unite.edu.mk Në Fakultetin Filologjik studiohen gjuhët, letërsitë dhe kultura kombëtare dhe të huaja. Fakulteti Filologjik në bashkëpunim me ...
[повеќе]

Fakulteti Juridik

Dekan i Fakultetit, Prof. Dr. Ferat Polisi  E-mail: ferat.polisi@unite.edu.mk Fakulteti Juridik, si njësi akademike e arsimit të lartë mësimor-shkencor, është i hapur për të gjithë studentët ...
[повеќе]
1 2 next вкупно: 12 | прикажани: 1 - 10
Државен универзитет во Тетово
image Почитувани претставници на медиумите, ја повикавме денес оваа конференција за да Ве информираме непосредно
image Државниот универзитет во Тетово денес го посети амбасадорот на САД во Македонија, Пол Волерс.
image "ЗАЕДНО За современ и реформиран универзитет За универзитетска автономија и академска слобода За добар и транспарентен менаџмент"   Господ
image На денешната средба со новинарите, ректорот на ДУТ, проф. д-р Вулнет Амети, во придружба