Лаборатории

 

 

Лаборатории за научни истражувања

- Лабораторија за испитување и контрола на градежни материали

- Лабораторија за Органска Хемија и Биохемија

- Лабораторија за учење на далечина

- Лабораторија за општа физика

Лаборатории тип2

- Лаб 2.1

- Лаб 2.2

- Лаб 2.3

 

  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Државен универзитет во Тетово
image Почитувани претставници на медиумите, ја повикавме денес оваа конференција за да Ве информираме непосредно
image Државниот универзитет во Тетово денес го посети амбасадорот на САД во Македонија, Пол Волерс.
image "ЗАЕДНО За современ и реформиран универзитет За универзитетска автономија и академска слобода За добар и транспарентен менаџмент"   Господ
image На денешната средба со новинарите, ректорот на ДУТ, проф. д-р Вулнет Амети, во придружба