13.09.2017 - КОНКУРС за запишување на трет циклус на студии на Универзитет во Тетово, во учебната 2017/18

 

       Универзитет во Тетово, објавува:

 

 

 КОНКУРС

 

за запишување студенти на трет циклус студии на студиските програми на Универзитет во

Тетово во учебната 2017/2018 годинa

 

 

 

За повеќе информации, превземи датотека...

  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Државен универзитет во Тетово
image Почитувани претставници на медиумите, ја повикавме денес оваа конференција за да Ве информираме непосредно
image Државниот универзитет во Тетово денес го посети амбасадорот на САД во Македонија, Пол Волерс.
image "ЗАЕДНО За современ и реформиран универзитет За универзитетска автономија и академска слобода За добар и транспарентен менаџмент"   Господ
image На денешната средба со новинарите, ректорот на ДУТ, проф. д-р Вулнет Амети, во придружба