Насловна | Конкурси

Конкурси

1 2 3 4 5 6 7 8 9 next вкупно: 89 | прикажани: 1 - 10

16.11.2017 - Конкурс - Ерасмус+ 2017/2018

Почитувани студенти, објавивме конкурс за апликација на Програмата за размена ЕРАЗМУС+ за летниот семестар  во академската 2017/’18 година. На веб-страницата на Универзитетот во Тетово www.unite.edu.mk
[повеќе]

13.09.2017 - КОНКУРС за запишување на трет циклус на студии на Универзитет во Тетово, во учебната 2017/18

         Универзитет во Тетово, објавува:      КОНКУРС   за запишување студенти на трет циклус студии на студиските програми на Универзитет во Тетово во учебната 2017/2018 годинa       За повеќе информации, ...
[повеќе]

06.07.2017 - КОНКУРС за избор-реизбор на наставници во сите наставно-научни звања на Универзитетот во Тетово

К О Н К У Р С   За избор-реизбор на наставници во сите наставно-научни звања на Универзитетот во Тетово. За повеќе информации, превземи датотекa... ...
[повеќе]

16.06.2017 - КОНКУРС за избор-реизбор на наставници во сите наставно-научни звања на Универзитетот во Тетово

К О Н К У Р С   За избор-реизбор на наставници во сите наставно-научни звања на Универзитетот во Тетово. За повеќе информации, превземи датотекa... ...
[повеќе]

26.05.2017 - КОНКУРС за избор-реизбор на наставници во сите наставно-научни звања на Универзитетот во Тетово

К О Н К У Р С   За избор-реизбор на наставници во сите наставно-научни звања на Универзитетот во Тетово. За повеќе информации, превземи датотекa... ...
[повеќе]

28.03.2017 - КОНКУРС за избор-реизбор на наставници во сите наставно-научни звања во Државниот Универзитет во Тетово

К О Н К У Р С   За избор-реизбор на наставници во сите наставно-научни звања  во Државниот Универзитет во Тетово. За повеќе информации, превземи датотекa... ...
[повеќе]

18.01.2016 - КОНКУРС за запишување на кандитати во педагошко-психолошка и методска подготовка на Филозофскиот Факултет во Тетово

         Универзитет во Тетово, објавува:      КОНКУРС   за запишување на кандидати во педагошко-психолошка и методска подготовка на Филозофскиот Факултет во Тетово       За повеќе информации, превземи датотека... ...
[повеќе]

26.12.2016 - КОНКУРС за трансфер и упис на студентите на факултетите и академските единици во УТ за академската 2016/17 година

         Универзитет во Тетово, објавува:      КОНКУРС   за трансфер и упис на студентите на факултетите и академските единици во УТ  за академската 2016/2017 годинa       За повеќе информации, превземи ...
[повеќе]

17.10.2016 - КОНКУРС за запишување на втор уписен рок на втор циклус на студии на Универзитет во Тетово, во учебната 2016/17

         Универзитет во Тетово, објавува:      КОНКУРС   за запишување студенти на втор циклус студии во вториот уписен рок на студиските програми на Универзитет во Тетово во учебната ...
[повеќе]

03.10.2016 - КОНКУРС за избор-реизбор на наставници во сите наставно-научни звања во Државниот Универзитет во Тетово

К О Н К У Р С   За избор-реизбор на наставници во сите наставно-научни звања  во Државниот Универзитет во Тетово. За повеќе информации, превземи датотекa... ...
[повеќе]
1 2 3 4 5 6 7 8 9 next вкупно: 89 | прикажани: 1 - 10
Државен универзитет во Тетово
image Почитувани претставници на медиумите, ја повикавме денес оваа конференција за да Ве информираме непосредно
image Државниот универзитет во Тетово денес го посети амбасадорот на САД во Македонија, Пол Волерс.
image "ЗАЕДНО За современ и реформиран универзитет За универзитетска автономија и академска слобода За добар и транспарентен менаџмент"   Господ
image На денешната средба со новинарите, ректорот на ДУТ, проф. д-р Вулнет Амети, во придружба