ПРОГРАМСКА ПЛАТФОРМА за четиригодишното работење на Државниот Универзитет во Тетово од проф. д-р Вулнет Амети, кандидат за Ректор

image

"ЗАЕДНО

За современ и реформиран универзитет

За универзитетска автономија и академска слобода

За добар и транспарентен менаџмент"

 

Господ да го благослови Државниот

универзитет во Тетово!

 

Целата платформа можете да го симнете во линкот...

  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Државен универзитет во Тетово
image Почитувани претставници на медиумите, ја повикавме денес оваа конференција за да Ве информираме непосредно
image Државниот универзитет во Тетово денес го посети амбасадорот на САД во Македонија, Пол Волерс.
image "ЗАЕДНО За современ и реформиран универзитет За универзитетска автономија и академска слобода За добар и транспарентен менаџмент"   Господ
image На денешната средба со новинарите, ректорот на ДУТ, проф. д-р Вулнет Амети, во придружба