Prorektorët

 

Prorektor për arsim dhe shkencë, Prof. dr. Alifeta Selimi

E - mail: alifeta.selimi@unite.edu.mk


Prorektor për marrëdhënie ndërkombëtare, Prof. dr. Arbër Çeliku

E - mail: arber.celiku@unite.edu.mk

 

Prorektor për financa, investime dhe zhvillim – Prof. dr. Serafim Tomovski

E - mail: serafim.tomovski@unite.edu.mk

 

 

  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Оцени текст
2.00
Државен универзитет во Тетово
image Почитувани претставници на медиумите, ја повикавме денес оваа конференција за да Ве информираме непосредно
image Државниот универзитет во Тетово денес го посети амбасадорот на САД во Македонија, Пол Волерс.
image "ЗАЕДНО За современ и реформиран универзитет За универзитетска автономија и академска слобода За добар и транспарентен менаџмент"   Господ
image На денешната средба со новинарите, ректорот на ДУТ, проф. д-р Вулнет Амети, во придружба