Bashkëpunimi

Universiteti i Shtetëror i Tetovës  bashkëpunon me universitetet më të njohura nga vendi rajoni dhe ato ndërkombëtare.
Aktualisht Universiteti Shtetëror i Tetovës ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi  me universitetet publike dhe private vendi, Republika e Shqipërisë, Republika e Kosovës, Bosnjë dhe Hercegovinës, Kroacisë, Sllovenisë, Austrisë, Gjermanisë, Turqisë, Finlandës dhe shumë universitetet tjera ndërkombëtare.
Më konkretisht, marrëveshje bashkëpunimi janë lidhur me:

 • Universitetin e Tiranës (Shqipëri)
 • Universitetin e Prishtinës (Kosovë)
 • Universitetin e Evropës Juglindore (Maqedoni)
 • Universitetin Kirili dhe Metodi (Maqedoni)
 • Universitetin Aleksandër Xhuvani (Shqipëri)
 • Universitetin Bujqësor të Tiranës (Shqipëri)
 • Universitetin Europian të Tiranës (Shqipëri)
 • Universitetin Epoka  (Shqipëri)
 • Universitetin për Teknologji dhe Shkencë Informatike “Sveti Apostol Pavle (Maqedoni)
 • Universitetin e Zagrebit (Kroaci)
 • Universitetin e Mjekësisë në Grac (Austri)
 • Universitetin e Teknologjisë Ushqimore në Plovdiv (Bullgari)
 • Universitetin Shën Kirili dhe Metodi në Veliko Trnovo (Bullgari)
 • Universitetin e Sarajevës (Bosnje dhe Hercegovinë)
 • Universitetin e Zenicës (Bosnje dhe Hercegovinë)
 • Universitetin e Banja Llukës (Bosnje dhe Hercegovinë)
 • Universitetin Middle East Technical në Qipron Veriore (Turqi)
 • Universitetin Eastern Mediteranean në Qipron Veriore (Turqi)
 • Universitetin e Kocaelit (Turqi)
 • Universitetin e Bilexhikut (Turqi)
 • Universitetin e Sakarjas (Turqi), si dhe me shumë universitete të tjera të dëshmuara në fushën akademike dhe shkencore.
 • email Емаил на пријател
 • print принт верзија
Државен универзитет во Тетово
image Почитувани претставници на медиумите, ја повикавме денес оваа конференција за да Ве информираме непосредно
image Државниот универзитет во Тетово денес го посети амбасадорот на САД во Македонија, Пол Волерс.
image "ЗАЕДНО За современ и реформиран универзитет За универзитетска автономија и академска слобода За добар и транспарентен менаџмент"   Господ
image На денешната средба со новинарите, ректорот на ДУТ, проф. д-р Вулнет Амети, во придружба