Испити

вкупно: 1 | прикажани: 1 - 1

Распоред на испити на постдипломските студии

Факултет за природно-математички науки Биологија  -Наставна програма Биохемија Физика Хемија -Наставна програма   Аналитичка биохемија Математика Информатика  Географија Екологија Факултет за природно-математички науки – Скопје  Филолошки факултет Албански јазик и книжевност Македонски јазик и книжевност  Англиски јазик и книжевност  Англиски јазик и
[повеќе]
вкупно: 1 | прикажани: 1 - 1
Државен универзитет во Тетово
image Почитувани претставници на медиумите, ја повикавме денес оваа конференција за да Ве информираме непосредно
image Државниот универзитет во Тетово денес го посети амбасадорот на САД во Македонија, Пол Волерс.
image "ЗАЕДНО За современ и реформиран универзитет За универзитетска автономија и академска слобода За добар и транспарентен менаџмент"   Господ
image На денешната средба со новинарите, ректорот на ДУТ, проф. д-р Вулнет Амети, во придружба