Njoftim - Kurse për gjuhë të huaja për mësimdhënësit dhe stafin administrativ dhe regjistrime për TOEFL

Te nderuar,
 
Testimi TOEFL i rradhes do te mbahet me date 9 prill, 2015 ne ora 11:00 ne Laboratorine e gjuheve te Filologjikut.
Luten te gjithe kandidatet qe aktualisht ndjekin kursin TOEFL, sidhe ato te cilet nuk i jane nenshtruar te njejtit  (por qe deshtirojne t'i nenshtrohen vetem testimit TOEFL),
te bejne regjistrimin online ne linkun: http://registration.sta-edu.com/ (linkun mund ta gjeni dhe ne ballinën e faqes së USHT-së, ww.unite.edu.mk).
Pagesa e takses se testimit eshte 70 Euro dhe realizohet ne llogarine e Bankes Credins, Tirane,  online,  me ane te credit kartes.
Te dhenat lidhur me realizimin e pageses administrohen nga ana e STA-se ne Tirane, te cilet duhet patjeter te kene listen perfundimtare te te regjistruarve, per te realizuar testimin.
 
p.s.
Nje kopje eventuale te aplikacionit online, eshte mira ta keni me vete diten e testimit, nese kete nuk keni mundesi ta beni,
ju lutemi te memorizoni numrin e regjistrimit, si njeri nder faktet e nevojshme per nenshtrim testimit ne fjale.
 
Per me teper, shiko: 
  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Universiteti i Tetovës, përkatësisht Qendra për Paqe dhe Komunikim Transkulturor, me aktivitete të ndryshme
image Në Universitetin e Tetovës, sot u organizuan zgjedhjet për Rektor për mandatin e ardhshëm
image Kandidati për Rektor i  Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, sot përpara stafit
image Studentët e Ciklit të dytë të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit të
image Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore i Universitetit të Tetovës organizoi Konferencën e parë shkencore ndërkombëtare.