15.09.2017 - Njoftim - "Ndërto të ardhmen profesionale, përmes Qendrës për Karrierë"

 

Universiteti i Tetovës

Ju fton të merrni pjesë në eventin:

Ndërto të ardhmen profesionale, përmes Qendrës për Karrierë

 

organizuar nga Qendra për Shërbime Studentore dhe Karrierë

në kuadër të Twinning Projektit i financuar nga UE:

 

 ZHVILLIM I BASHKËPUNIMIT NË MES INSTITUCIONEVE TË ARSIMIT TË LARTË,
 SEKTORIT PRIVAT DHE ORGANEVE RELEVANTE 

Universiteti i Tetovës,

Amfiteatri A1, Fakulteti Filologjik

E enjte, 21 shtator 2017

Në ora: 10:00

 

 

Shkarko dokumentin e plotë!

  • email Email shokëve
  • print Printo
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Studentët dhe profesorët e Fakultetit të Kulturës Fizike morën pjesë në garat ndërkombëtare në
image Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i Universitetit të Tetovës në bashkëpunim me
image Në Universitetin e Tetovës, përkatësisht Fakultetin e Shkencave të Mjekësisë u organizua Konferenca e
image Në Universitetin e Tetovës, Këshilli Euro-Atlantik i Maqedonisë në bashkëpunim me Fakultetin Juridik të
image Me rastin e ndarjes nga jeta të albanologut të njohur Robert Elsie, në nderim