Fillimi | Njoftimet

Njoftimet

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 263 | Treguar: 91 - 100

NDËRROI JETË PROF. DR. RAHIM IMERI

image
Me keqardhje ju njoftojmë se sot, më 27 nëntor 2014, ndërroi jetë Prof. Dr. Rahim Imeri, ligjërues në Departamentin e Gjeografisë të Universitetit Shtetëror të
më shumë

NJOFTIM për studentët e USHT-së

Njoftohen studentët e USHT-së se më datë 22.10.2014, në orën 11, Agjencioni për punësim i Republikës së Maqedonisë, në bashkëpunim me  UNDP, në kuadër të ...
më shumë

Njoftim për stafin akademik, studentët dhe punonjësit e administratës së USHT-së

Njoftohen stafi akademik, studentët dhe punonjësit e administratës së USHT-së, se më 08 tetor 2014, në orën 12:00, përfaqësues të DAAD (Deutscher Akadamischer Austausch Dienst) ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 263 | Treguar: 91 - 100
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Universiteti i Tetovës, sot e organizoi ,,Ditën e hapur”. Ky aktivitet arsimor në hapësirat
image Studentët e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tetovës, në kuadër të aktiviteteve të shumta,
image Në Universitetin e Tetovës, sot u organizua Konferenca e katërt shkencore ndërkombëtare me temë:
image Në kuadër të bashkëpunimit mes Universitetit të Tetovës dhe Universitetit ,,Shën Kirili dhe Metodi”,
image Profesoresha e Fakultetit të Shkencave të Shëndetit, Prof. Dr. Neriman Inanç, nga  Universiteti ,,Nuh