Fillimi | Njoftimet

Njoftimet

first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last total: 261 | Treguar: 101 - 110

Rezultatet Finale - Afati III - 2014/2015

FTESË - Viti i ri akademik 2014-2015/Покана - Нова академска година 2014-2015

  FTESË     Në Universitetin Shtetëror të Tetovës, ditën e hënë, më 15.09.2014 do të fillojë viti i ri akademik 2014/2015. Pritja qendrore e studentëve të rinj do të ...
më shumë

NJOFTIM - Studentët e Ciklit I

Njoftohen studentët e Ciklit I, se viti akademik  2014/2015 në Universitetin Shtetëror të Tetovës do të fillojë më 15.09.2014. Udhëheqësia e Universitetit të gjithë studentëve ...
më shumë

NJOFTIM - Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë

  Zyra për Përpilim dhe Menaxhim me Projekte e USHT-së, në bashkëpunim me drejtorinë e projektit “Macedonia – U.S Physician” sjell për ligjërata dhe trajnime specialistët ...
më shumë

Njoftim - Bursa per studime të doktoraturës dhe pas-doktoraturës në Universitetet e Zvicrës

Njoftohen të gjithë të interesuarit se Ambasada e Zvicrës në Shkup do të shpërndaj 20-30 bursa të studimeve të doktoraturës dhe pas-doktoraturës në ...
më shumë
first back 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 next last total: 261 | Treguar: 101 - 110
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Më 10 mars 2017, në adresë të Universitetit të Tetovës, ka mbërritur shkresa zyrtare
image Me rastin e Ditës botërore të shëndetit oral, Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë së
image Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës, tanimë gati një muaj organizon Natën e Filmit.
image Në Universitetin e Tetovës, më 10 mars 2017, “Java e veçantë studimore”, u përmbyll
image Me rastin e Ditës botërore të veshkave, Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë, së bashku