Fillimi | Njoftimet

Njoftimet

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 262 | Treguar: 81 - 90

Buletini nr. 80

Shkarko!
më shumë

Njoftim - Kurse për gjuhë të huaja për mësimdhënësit dhe stafin administrativ dhe regjistrime për TOEFL

Te nderuar,   Testimi TOEFL i rradhes do te mbahet me date 9 prill, 2015 ne ora 11:00 ne Laboratorine e gjuheve te Filologjikut. Luten te gjithe ...
më shumë
image

NDËRROI JETË PROF. DR. RAHIM IMERI

Me keqardhje ju njoftojmë se sot, më 27 nëntor 2014, ndërroi jetë Prof. Dr. Rahim Imeri, ligjërues në Departamentin e Gjeografisë të Universitetit Shtetëror të ...
më shumë
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 262 | Treguar: 81 - 90
Universiteti Shtetëror i Tetovës
image Në Universitetin e Tetovës, sot u organizua Konferenca e katërt shkencore ndërkombëtare me temë:
image Në kuadër të bashkëpunimit mes Universitetit të Tetovës dhe Universitetit ,,Shën Kirili dhe Metodi”,
image Profesoresha e Fakultetit të Shkencave të Shëndetit, Prof. Dr. Neriman Inanç, nga  Universiteti ,,Nuh
image   Universiteti i Tetovës filloi me prezantimin e ofertës akademike 2017/18 para maturantëve të
image Në kuadër të programit Erasmus+ për vitin akademik 2016/17, studentja Nurije Jashari nga drejtimi