Fillimi/Besar Huseini

About Besar Huseini

This author has not yet filled in any details.
So far Besar Huseini has created 1702 blog entries.

Konkurs për zgjedhje-rizgjedhje

Universiteti i Tetovës shpall KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin e Tetovës. Për më tepër, shkarko dokumentet: Konkurs07122022

2022-12-07T11:32:27+02:00Dhjetor 07, 2022|

Buletini nr. 213

Njoftim Fakulteti Filozofik Fakulteti i Bujqësisë dhe Bioteknologjisë Fakulteti i Shkencave të Zbatuara Fakulteti Pedagogjik Raport i vlerësimit të disertacionit të doktoratës të kandidates Blerta Abazi

2022-12-06T14:34:25+02:00Dhjetor 06, 2022|

Qendra për Paqe dhe Komunikim Transkulturor dhe Fondi për të Drejtën Humanitare në Kosovë, më 2 dhjetor 2022 kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi

Marrëveshja në fjalë ka për qëllim bashkëpunimin afatgjatë midis dy qendrave, për të përkrahur qëllimet e tyre strategjike në fushën e ndërtimit të paqes, të sigurisë, të drejtësisë tranzicionale dhe sundimit të ligjit. Drejtuesit e qendrave përkatëse u pajtuan që rëndësi e veçantë t’u kushtohet [...]

2022-12-04T15:21:18+02:00Dhjetor 02, 2022|
Go to Top