About Besar Huseini

This author has not yet filled in any details.
So far Besar Huseini has created 1551 blog entries.

Universiteti i Tetovës dhe Agjencia për promovimin e sipërmarrjes e Republikës së Maqedonisë së Veriut nënshkruan memorandum bashkëpunimi

Universiteti i Tetovës dhe Agjencia për promovimin e sipërmarrjes e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot nënshkruan memorandum bashkëpunimi. Në takimin, që sot u realizua në mes udhëheqësisë së Universitetit tonë dhe udhëheqësisë së kësaj Agjencie u [...]

2022-06-16T20:44:24+02:00Qershor 16, 2022|

Buletini nr. 207

Njoftim Fakulteti Filologjik Fakulteti Filozofik Fakulteti i Administratë Biznesit Fakulteti Juridik Fakulteti i Shkencave Mjekësore Raporti i vlerësimit të punimit të doktoratës të kandidates Mimoza Bafqari-Bakiji Raporti i vlerësimit të punimit të doktoratës të kandidatit Bekim Ismaili Raporti i vlerësimit të punimit të doktoratës të [...]

2022-06-16T14:13:45+02:00Qershor 15, 2022|

Konkurs për zgjedhje-rizgjedhje

Universiteti i Tetovës shpall KONKURS për zgjedhjen-rizgjedhjen e mësimdhënësve në të gjitha thirrjet mësimore shkencore në Universitetin e Tetovës. Për më tepër, shkarko dokumentet: Konkurs15062022

2022-06-15T10:58:15+02:00Qershor 15, 2022|
Go to Top