Fillimi/Krenar Huseini

About Krenar Huseini

This author has not yet filled in any details.
So far Krenar Huseini has created 215 blog entries.

Njoftim – cikli i tretë

Lënda: Njoftim për organizimin e afatit të provimeve në ciklin e tretë të studimeve-studimet e doktoraturës, vërtetimin e semestrit veror dhe rregjistrimin e semestrit dimëror.

2018-07-10T22:45:06+02:00Korrik 02, 2018|
Go to Top