1. Events
  2. Event

Views Navigation

Event Views Navigation

Today

Dita e Alfabetit

Universiteti i Tetovës Rruga e Ilindenit pn, 1200, Tetovë

Seminari Albanologjik

Universiteti i Tetovës Rruga e Ilindenit pn, 1200, Tetovë

🖊 Dorëzimi i punimeve LETËRSI - Studimet imazhologjike në kulturën shqiptare - Sfidat e grave shkrimtare në letërsi - Përkthimi në epokën e globalizimit - Letërsia për fëmijë - Letërsia dhe lufta - Teksti në periudhën digjitale - Receptimi i letërsisë shqipe në botë - [...]

Dita e Flamurit

Universiteti i Tetovës Rruga e Ilindenit pn, 1200, Tetovë

Zyrtarizimi i UT-së

Universiteti i Tetovës Rruga e Ilindenit pn, 1200, Tetovë

Themelimi i UT-së

Universiteti i Tetovës Rruga e Ilindenit pn, 1200, Tetovë

Seminari XVI Albanologjik

Universiteti i Tetovës Rruga e Ilindenit pn, 1200, Tetovë