LËNDA | ECTS | STATUSI |
---|---|---|
Matematika | 6 | OB |
Kimia e përgjithshme | 5 | OB |
Biologjia | 5 | OB |
Fizika | 5 | OB |
Lëndët e para në industrinë ushqimore | 5 | OB |
Sport I | 2 | OB |
Gjuhë angleze I | 2 | ZGJ |
Gjuhë frenge I | 2 | ZGJ |
Gjuhë gjermane I | 2 | ZGJ |
LËNDA | ECTS | STATUSI |
---|---|---|
Kimia organike | 5 | OB |
Mikrobiologjia e përgjithshme | 5 | OB |
Anatomia e njeriut | 5 | OB |
Hyrje në profesionin e nutricionit | 3 | OB |
Sport II | 2 | ZGJ |
Informatika | 4 | ZGJ |
Biostatistika | 4 | ZGJ |
Kimia koloidale | 4 | ZGJ |
Gjuhë angleze II | 2 | ZGJ |
Gjuhë frenge II | 2 | ZGJ |
Gjuhë gjermane II | 2 | ZGJ |
LËNDA | ECTS | STATUSI |
---|---|---|
Biokimia | 6 | OB |
Teknologjitë ushqimore të produkteve me prejardhje bimore | 6 | OB |
Teknologjitë ushqimore të produkteve me prejardhje shtazore | 5 | OB |
Shenca e të ushqyerit I | 5 | OB |
Psikologjia e të ushqyerit | 3 | ZGJ |
Ekologjia humane | 3 | ZGJ |
Mikrobiologjia ushqimore | 3 | ZGJ |
LËNDA | ECTS | STATUSI |
---|---|---|
Fiziologjia e njeriut | 6 | OB |
Kimia dhe biokimia ushqimore | 6 | OB |
Shkenca e të ushqyerit II | 6 | OB |
Sociologjia e të ushqyerit | 4 | ZGJ |
Metodat e analizës së ushqimit | 6 | ZGJ |
Analizat senzorike të ushqimit | 4 | ZGJ |
Proceset në përgatitjen e ushqimeve | 6 | ZGJ |
LËNDA | ECTS | STATUSI |
---|---|---|
Bazat e dietoterapisë | 6 | OB |
Bazat e toksikologjisë | 6 | OB |
Të arriturat në shkencën e të ushqyerit | 6 | OB |
Marketingu i produkteve ushqimore | 6 | ZGJ |
Imunologjia për nutricionist | 6 | ZGJ |
Bazat e gastronomisë | 6 | ZGJ |
Të ushqyerit e pleqve | 6 | ZGJ |
Të ushqyerit e sportistëve | 6 | ZGJ |
LËNDA | ECTS | STATUSI |
---|---|---|
Cilësia dhe siguria e ushqimit | 4 | OB |
Praktika profesionale | 4 | OB |
Punimi i diplomës | 10 | OB |
Dietoterapia pë diabetikët | 5 | ZGJ |
Kohëzgjatja e produkteve të paketuara | 5 | ZGJ |
Ushqimi i ri | 5 | ZGJ |
Probiotikët dhe kulturat starter | 5 | ZGJ |
Rregullat ligjore për ushqimin | 5 | ZGJ |