//Gëzuar festën e Krishtlindjeve ortodokse

Gëzuar festën e Krishtlindjeve ortodokse

2020-01-06T17:23:21+00:00 Janar 06, 2020|

Në emër të Universitetit të Tetovës, të gjithë besimtarëve ortodoksë ua uroj festën e Krishtlindjeve.

Urojmë që kjo festë fetare, bashkëkombëseve, bashkëqytetarëve tanë dhe jo vetëm t’ju sjellë
shëndet, paqe dhe lumturi. Në frymën e respektit dhe harmonisë ndërfetare të vijojmë të punojmë për mirëqenien e qytetarëve tanë, duke ecur përpara me hapa të sigurt drejt një shoqërie të përparuar.
Gëzuar festën e Krishtlindjeve!

Prof. Dr. Vullnet Ameti
Rektor i Universitetit të Tetovës