About Besar Huseini

This author has not yet filled in any details.
So far Besar Huseini has created 1579 blog entries.

Конкурс – Ерасмус+

Почитувани студенти, Ве информираме дека објавивме конкурс за апликација на Програмата за размена ЕРАЗМУС+. На веб-страницата на Универзитетот во Тетово: www.unite.edu.mk e поставен линкот Еразмус+, каде што имате можност да ги видите универзитетите и студиските насоки со кои имаме потпишан договор за соработка. Онлајн апликацијата [...]

2022-06-07T09:31:45+02:00Јуни 07, 2022|

Билтен бр. 206

Известување Правен факултет Природно-математички факултет Факултет за прехранбена технологија и исхрана Филолошки факултет

2022-05-19T14:46:17+02:00Мај 19, 2022|
Go to Top