Насловна/Krenar Huseini

About Krenar Huseini

This author has not yet filled in any details.
So far Krenar Huseini has created 215 blog entries.

Студентите на УТ успешно ги реализираа спортските активности во рамките на практичната настава

Студентите од втора година на Факултетот за физичка култура и студентите од Студиската програма за криминалистика на Правниот факултет успешно ги реализираа спортските активности во рамките на предметите: Авантурски активности и туризам и Специјална физичка [...]

2018-07-05T11:17:46+02:00Јуни 21, 2018|

ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУВСТВО

Со големо жалење ја примивме веста за смртта на нашиот драг професор од Факултетот за применети науки, проф. д-р Вулнет Палоши. Нашиот почитуван професор, наставник на Студиската програма за архитектура и градежништво, им беше посветен како на наставниот процес и на практичната настава, така и [...]

2018-06-26T14:02:26+02:00Јуни 19, 2018|

Честит Рамазан бајрам

Почитувани верници од муслиманската вероисповед! За мене преставува голема чест во својство на Ректор на Универзитетот во Тетово да ви го честитам празникот Рамазан бајрам! Овој празник се слави по завршувањето на месецот Рамазан, светиот период, во кој верниците од муслиманската вероисповед постат, се [...]

2018-06-26T14:03:26+02:00Јуни 14, 2018|
Go to Top