//Njoftim – cikli i tretë

Njoftim – cikli i tretë

2018-07-10T22:45:06+00:00 Korrik 02, 2018|

Lënda: Njoftim për organizimin e afatit të provimeve në ciklin e tretë të studimeve-studimet e doktoraturës, vërtetimin e semestrit veror dhe rregjistrimin e semestrit dimëror.