Authors
Title
Journal
Number/Vol
Pages
Year
ISSN
Attachment
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPORTRETIZIMI LETRAR I ADEM DEMAÇITMETAFORA241-422018
ZEJNEPE ALILI REXHEPILIRIKA E MBIJETESËS NË KOHËN E PAKOHË - KOHA E DJEGUR NË BEBËZA - IBRAHIM KADRIU ALBANOLOGJIA9-10 / 5165-17020182545-4919
ZEJNEPE ALILI REXHEPIHISTORISHKRIMET E NJË PERSONALITETI KOMBËTAR - REXHEP VOKA ART, KULTURË DHE SHKENCË2018
ZEJNEPE ALILI REXHEPISFONDI NARRATIV I ROMANEVE - I HUAJI AI KOSOVARI DHE NJË NATË TEK LUIZAARS ALBANICA1113-1182018
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPORTRETIZIMI ATDHETAR I ADEM DEMAÇITARS ALBANICA213-1920182545-4781
ZEJNEPE ALILI REXHEPILIRIKA TË MBIJETESËS, NË KOHËN E PAKOHË - KOHË E DJEGUR NË BEBËZA, TË IBRAHIM KADRIUTALBANOLOGJIA9-10 / 520181857-9485
ZEJNEPE ALILI REXHEPIHISTORISHKRIME E NJË PERSONALITETI KOMBËTAR - REXHEP VOKAFAKULTETI I GJUHËVE - KULTURA E KOMUNIKIMIT2017
ZEJNEPE ALILI REXHEPIHISTORISHKRIME DHE SFIDA IDEOLOGJIKE TË LETËRSISËALBANOLOGJIA8 / 4183-19420171857-9485
ZEJNEPE ALILI REXHEPI - ZEQIRJA REXHEPINËNA TEREZË - EMBLEMË NË SHËRBIM TË QENIES NJERËZOREFILOLOGJIA795-10220171857-8535
ZEJNEPE ALILI REXHEPIEPIGRAME QË DERDHIN IRONINË E SHPIRTIT KRIJUESVEPRA - RRUFETË E BRENGËS2017
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPORTRETIZIMI ATDHETAR NË VARGJET E ADEM DEMAÇIT - POEMA TUNG VARGU IMFILOLOGJIA5 / 320161857-8535
ZEJNEPE ALILI REXHEPILIRIKA E KOHËS SË PA KOHËVEPRA - QASJE VEPRAVE TË IBRAHIM KADRIUT - AUTORË SHQIPTARË DHE TË HUAJ175-1822016
ZEJNEPE ALILI REXHEPIREFLEKSI LIRIK NË VARGJET E POETËVE TETOVARË MURAT ISAKU DHE ABDYLAZIS ISLAMIAKTE KONFERENCASH - VEPRIMTARIA LETRARE E ABDYLAZIS ISLAMIT DHE MURAT ISAKUT2016978-608-248-006-0
ZEJNEPE ALILI REXHEPILIRIKA TË IDENTIFIKIMIT AUTORIAL -FENIKSI - AGIM VINCAFILOLOGJIA3257-26020161857-8535
ZEJNEPE ALILI REXHEPIKUJTESA LETRARE - SFIDUESE E GJURMËVE TË PASHLYERA KOMBËTAREFILOLOGJIA3126-13420151857-8535
ZEJNEPE ALILI REXHEPIARSIMIMI, SFIDË APO NEVOJË E KOHËS - ARSIMIMI I SHQIPTARËVE NË MAQEDONI GJATË PERIUDHËS NJËMIJË E NËNTËQIND E TETËDHJETË E NJË - NJËMIJË E NËNTËQIND E NËNTËDHJETËPHILOSOPHICA3-4504-51320151857-8454
ZEJNEPE ALILI REXHEPIINTERPRETIMET E DORA D'ISTRIAS MBI LETËRSINË DHE TRADITAT SHQIPTAREALBANOLOGJIA3-4100-10320151857-9485
ZEJNEPE ALILI REXHEPI - ZEQIRJA REXHEPIPROBLEMATIKA ARSIMORE E SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË DHE THEMELIMI I UNIVERSITETIT SHTETËROR TË TETOVËSTHESAR KOMBËTAR I MËRGATËS KOMBËTARE SHQIPTARE NË SUEDI382-1092014978-91-87767-00-5
ZEJNEPE ALILI REXHEPIRISHIKIME MBI ESEISTIKËN SHQIPTAREALBANOLOGJIA1-2403-4062014
ZEJNEPE ALILI REXHEPIINTUITA ATDHETARE - INVENCION I KRIJUESVE TË RILINDJES KOMBËTAREGJUHA, LETËRSIA DHE KULTURA SHQIPTARE NGA PAVARËSIA E DERI MË SOT7136-1422013
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPANORAMA ESTETIKE E LIRIKËS SHQIPTARE NËN NDIKIMIN E PAVARËSISËSEMINARI I GJASHTË NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISË6126-1312012978-608-217-004-6
ZEJNEPE ALILI REXHEPIDIALOG MIDIS POETIT DHE SIMBOLIKËS SË VENDLINDJESSEMINARI I TRIDHJETË E NJË NDËRKOMBËTAR PËR GJUHËN, LETËRSINË DHE KULTURËN SHQIPTARE - PRISHTINË31/2179-1862012
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPOEZIA E MESAZHIT UNIVERSAL NË VARGJET E LIRASTUDIME ALBANOLOGJIKE5129-13820121857-6958
ZEJNEPE ALILI REXHEPISIMBOLIKA POETIKE E NOLIT SI FRYMË E KOHËS APO TENDENCË MË SE MODERNEAKTET E KONFERENCËS PËR FAN NOLIN NË NJËQIND E TRIDHJETË VJETORIN E LINDJES - KORÇË196-2022012978-9928-146-05-2
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPROBLEMATIKA ARSIMORE E SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË MEDIA - PRISHTINË379-912011
ZEJNEPE ALILI REXHEPIFRYMA FILOZOFIKE DHE SENDËRTIMI ARTISTIK MODERN NË ROMANIN - TË JETOSH NË ISHULL, TË BEN BLUSHITSEMINARTI I PESTË NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISË5187-1942011978-608-217-004-6
ZEJNEPE ALILI REXHEPIGRUAJA SHQIPTARE NË POEZINË REFLEKSIVE - EROTIKE TË MIGJENITSEMINARI I KATËRT NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISË4271-2802010978-608-217-001-5
ZEJNEPE ALILI REXHEPIFIGURA E GRUAS NË VEPRËN E MIGJENITCOGITO620091857-579
ZEJNEPE ALILI REXHEPIFIGURA E GRUAS NË VEPRËN E STERJO SPASSESCOGITO4-520091857-579
ZEJNEPE ALILI REXHEPIREVOLTA SHPIRTËRORE, FRYMËZIMI NJË POETI - SHARL BODLERCOGITO320081857-579
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPËRMASAT E NJË ROMANCIERI - ALKIMISTI DHE ZAHIRI - PAOLO COELHOCOGITO220081857-579
ALILI REXHEPI ZEJNEPEHISTORISHKRIME DHE SFIDA IDEOLOGJIKE TË LETËRSISËALBANOLOGJIANO. 8183-1942017UDC: 81. 1857-94-85 (Print).
ALILI REXHEPI ZEJNEPENËNA TEREZË - EMBLEMË NË SHËRBIM TË QENIES NJERËZOREFILOLOGJIANO. 795-10220171857-8535 (Print)
ALILI REXHEPI ZEJNEPEREFLEKSI LIRIK NË VARGJET E POETËVE TETOVARË (MURAT ISAKU DHE ABDYLAZIS ISLAMI)KULTURA DHE KOMUNIKIMI 2017-2152016
ALILI REXHEPI ZEJNEPELIRIKA E IDENTIFIKIMIT AUTORIAL - FENIKSI - AGIM VINCAFILOLOGJIANO. 5-6257-26020161857-9485 (Print)
ALILI REXHEPI ZEJNEPEDIALOG MIDIS POETIT DHE SIMBOLIKËS SË VENDLINDJESSEMINARI XXXI NDËRKOMBËTARPËR GJUHËN, LETËRSINË DHE KULTURËN SHQIPTARE 31/2179-1862012
ALILI REXHEPI ZEJNEPESIMBOLIKA POETIKE E NOLIT SI FRYMË E KOHËS APO TENDENCË MË SE MODERNEFAN NOLI NË 130 VJETORIN E LINDJES (1882-2012)I196-2022012
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPOEZIA E MESAZHIT UNIVERSAL NË "VARGJET E LIRA"STUDIME ALBANOLOGJIKE5129-1382012
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPROBLEMATIKA ARSIMORE E SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË 1981-2011MEDIA379-912011
ALILI REXHEPI ZEJNEPEFRYMA FILOZOFIKE DHE SENDËRTIMI ARTISTIK MODERN NË ROMANIN "TË JETOSH NË ISHULL" TË BEN BLUSHITSEMINARI V NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËI187-1942011
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPANORAMA ESTETIKE E LIRIKËS SHQIPTARE NËN NDIKIMIN E PAVARËSISËSEMINARI VI NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËI126-1312012
ALILI REXHEPI ZEJNEPEGRUAJA SHQIPTARE NË POEZINË REFLEKSIVE - EROTIKE TË MIGJENITSEMINARI IV NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËI271-2802010
Authors
Title
Conference Name
Place
ISBN
Year
ZEJNEPE ALILI REXHEPIGJERGJ KASTRIOTI - SKËNDERBEU MIDIS LAVDISË - IMAGJINATËS DHE APOLOGJISË SI ARGUMENT HISTORIKSEMINARI I NJËMBËDHJETË NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËTETOVË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPOETËT - PISHTARË TË PAQES DHE GJAKIMIT KOMBËTARAKADEMI SHKENCORE - BASHKIMI I SHOQATAVE TË SHKRIMTARËVE SHQIPTARË - L UNION DE ASSOCIATION DES ECRIVAINS ALBANISPRIZREN
ZEJNEPE ALILI REXHEPIHISTORISHKRIMET E NJË PERSONALITETI KOMBËTAR - REXHEP VOKAFAKULTETI I GJUHËVE, KULTURAVE E KOMUNIKIMITTETOVË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIVEPRA LETRARE E IBRAHIM KADRIUTSEMINARI I NJËMBËDHJETË NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËTETOVË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIJETA DHE VEPRIMTARIA ARSIMORE-KULTURORE E MËSUESVE SHQIPTARË - ABDYRRAHMAN DHE HYREME TRESI SHTATË MARSI - DITA E MËSUESITTETOVË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIRIGJETJE METAFORASH SI NË DRITË SIRIUSI - LUNDRIMET - AGIM MATOTREKËNDËSHI POETIK I PAQESGJILAN
ZEJNEPE ALILI REXHEPIHISTORISHKRIME DHE SFIDA IDEOLOGJIKE TË LETËRSISËSEMINARI I DHJETË I ALBANOLOGJISËTETOVË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPËRVIJIME TË LETËRSISË SHQIPE NË MAQEDONITRIREMA POETIKE JONIANESARANDË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPORTRETIZIMI KRIJUES I RAMADAN SINANITKUJTOJMË YJET LETRARETETOVË
ZEJNEPE ALILI REXHEPILINJA PORTRETIZIMI TË SHKRIMTARIT NEHAS SOPAJNDARJA E ÇMIMIT LETRAR BEQIR MUSLIU - NEHAS SOPAJGJILAN
ZEJNEPE ALILI REXHEPIFJALA - REFLEKS NGJARJESH HISTORIKETAKIM LETRAR ME RASTIN E SHTATËDHJETË VJETORIT TË LINDJES DHE PESËDHJET VJETORIT TË KRIJIMTARISË LETRARE TË SHKRIMTARIT IBRAHIM KADRIUGJILAN
ZEJNEPE ALILI REXHEPIREFLEKSI LIRIK NË VARGJET E POETËVE TETOVARË - MURAT ISAKU DHE ABDYLAZIS ISLAMIFAKULTETI I GJUHËVE, KULTURAVE DHE KOMUNIKIMITTETOVË
ZEJNEPE ALILI REXHEPILIRIKA TË IDENTIFIKIMIT AUTORIAL - FENIKSI - AGIM VINCASEMINARI I ALBANOLOGJISËTETOVË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIKUJTESA LETRARE - SFIDUESE E GJURMËVE TË PASHLYERA KOMBËTAREKONFERENCA E FAKULTETIT FILOLOGJIKTETOVË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIARSIMIMI, SFIDË APO NEVOJË E KOHËS - ARSIMI I SHQIPTARËVE NË MAQEDONIKONFERENCA E FAKULTETIT FILOZOFIKTETOVË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIINTERPRETIMET E DORA D ISTRIAS MBI LETËRSINË DHE TRADITAT SHQIPTARESEMINARI I ALBANOLOGJISËTETOVË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIBRENDA KUJTESËS SË NJJË SHKRIMTARI SHTRESOHEN GJAKIMET PËR LIRIORA E MALEVEROZHAJ
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPËRAFRIMET POETIKE MBI LIRINË SI KONCEPT NDJESOR E POETIKSIMPOZIUM SHKENCOR I LIDHJES SË SHKRIMTARËVE TË KOSOVËSPRISHTINË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPROBLEMATIKA ARSIMORE E SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË DHE THEMELIMI I UNIVERSITETIT SHTETËROR TË TETOVËSKONFERENCA SHKENCORE NDËRKOMBËTARE E SHOQATËS DHE ARTISTËVE SHQIPTARË - PAPA KLEMENTI I NJËMBËDHJETË ALBANISUEDI
ZEJNEPE ALILI REXHEPIDEMOKRACY REFLECTION OVER THE ISSUE OD IDENTITY AND MEDIA IMPACT TODAY IN MACEDONIAINTERNATIONAL CONFERENCE OF ALBANIAN INSTITUTE OF SOCIOLOGYDURRËS
ZEJNEPE ALILI REXHEPIATDHETARIZMI DHE KRIJUESIT E MËRGATËS SHQIPTAREKONGRESI I PARË NDËRKOMBËTAR I LIDHJES SË KRIJUESVE SHQIPTARË TË MËRGATËSKOBLENZ - GJERMANI
ZEJNEPE ALILI REXHEPIRISHIKIME MBI ESEISTIKËN SHQIPTARESEMINARI I SHTATË NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËSHKUP
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPERSONAZHI FEMËROR NË POEZINË E MIGJENITUNIVERSITETI MARIN BARLETISHKODËR
ZEJNEPE ALILI REXHEPITHE CULTURAL IMAGE AND THE INTEGRATION OF ALBANIANS IN MACEDONIA ON A NATIONAL AND GLOBAL LEVEL - IMAZHI KULTUROR DHE INTEGRIMI I SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË NË NIVEL MBARËKOMBËTARINTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY CONFERENCEVLORË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIINTUITA ATDHETARE - INVENCION I KRIJUESVE TË RILINDJES KOMBËTAREFAKULTETI I GJUHËVE, KULTURAVE E KOMUNIKIMIT TETOVË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPANORAMA ESTETIKE E LIRIKËS SHQIPTARE NËN NDIKIMIN E PAVARËSISËSEMINARI I GJASHTË NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËTETOVË-SHKUP
ZEJNEPE ALILI REXHEPIINTERPRETIMET E DORA D ISTRIAS - ELENA GJIKËS MBI TRADITAT SHQIPTAREKONGRESI I KATËRT NDËRKOMBËTAR I SHKENCAVE SOCIALE NË BALLKANTETOVË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIDIALOG MIDIS POETIT DHE SIMBOLIKËS SË VENDLINDJESSEMINARI TRIDHJETË E NJË NDËRKOMBËTAR PËR GJUHËN, LETËRSINË DHE KULTURËN SHQIPTAREPRISHTINË
ZEJNEPE ALILI REXHEPISIMBOLIKA POETIKE E NOLIT SI FRYMË E KOHËS APO TENDENCË MË SE MODERNEFAN S. NOLI - NË NJËQIND E TRIDHJET VJETORIN E LINDJESKORÇË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIEDUCATIONAL ISSUES OF ALBANIANS IN MACEDONIAINTERNATIONAL CONFERENCE OF ALBANIAN INSTITUTE OF SOCIOLOGYTIRANA
ZEJNEPE ALILI REXHEPIFRYMA FILOZOFIKE DHE SENDËRTIMI ARTISTIK MODERN NË ROMANIN -TË JETOSH NË ISHULL, TË BEN BLUSHITSEMINARI I PESTË NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËTETOVË
ZEJNEPE ALILI REXHEPIGRUAJA SHQIPTARE NË POEZINË REFLEKSIVE - EROTIKE TË MIGJENIT SEMINARI I KATËRT NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISËTETOVË
ALILI REXHEPI ZEJNEPEMESAZHET E SHKRIMTARIT DHE NDIKIMI AUTORIALSEMINARI XI NDËRKOMBËTAR I ALBANOLOGJISË "KUJTESA, KULTURA DHE MEDIAT E REJA"TETOVË
ALILI REXHEPI ZEJNEPEIMAZHI KULTUROR DHE INTEGRIMI I SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË NË NIVEL MBARËKOMBËTAR DHE GLOBALSFIDAT DHE PERSPEKTIVA E ARSIMIT BASHKËKOHORTETOVË
ALILI REXHEPI ZEJNEPELIRIKA E IDENTIFIKIMIT AUTORIALLOKALJA DHE UNIVERSALJA NË KULTURËN SHQIPTARETETOVË
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPORTRETIZIMI ATDHETAR NË VARGJET E ADEM DEMAÇITTETOVË
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPËRVIJIME TË LETËRSISË SHQIPE NË MAQEDONIAKADEMI SHKENCORESARANDË - SHQIPËRI
ALILI REXHEPI ZEJNEPEDIALOG MIDIS POETIT DHE SIMBOLIKËS SË VENDLINDJESPRISHTINË
ALILI REXHEPI ZEJNEPESIMBOLIKA POETIKE E NOLIT SI FRYMË E KOHËS APO TENDENCË MË SE MODERNEFAN NOLI NË 130 VJETORIN E LINDJES (1882-2012)KORÇË - SHQIPËRI
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPROBLEMATIKA ARSIMORE E SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË 1981-2011PRISHTINË
ALILI REXHEPI ZEJNEPEFRYMA FILOZOFIKE DHE SENDËRTIMI ARTISTIK MODERN NË ROMANIN "TË JETOSH NË ISHULL" TË BEN BLUSHITSFIDAT E KULTURËS SHQIPTARE NË SHEKULLIN E RITETOVË-SHKUP978-608-217-004-6
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPANORAMA ESTETIKE E LIRIKËS SHQIPTARE NËN NDIKIMIN E PAVARËSISËÇËSHTJA SHQIPTARE PARA DHE PAS SHPALLJES SË PAVARËSISËTETOVË-SHKUP978-608-217-004-6
ZEJNEPE ALILI REXHEPIGRUAJA SHQIPTARE NË POEZINË REFLEKSIVE - EROTIKE TË MIGJENITTETOVË
Authors
Title
Publisher
Year
ISBN
ZEJNEPE ALILI REXHEPI - BASHKAUTORËSIKUJTOJMË YJET LETRARELUMA GRAFIK2018978-608-66226-1-9
ZEJNEPE ALILI REXHEPINË GALERINË E SHPIRTIT - IN THE SOUL S GALERYLUMA GRAFIK2018978-608-66208-0-6
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPAS GJURMËVE TË FJALËSLUMA GRAFIK2017978-608-245-202-9
ZEJNEPE ALILI REXHEPIDIHATJE STINËSHARS-ZZ2016978-608-65214-9-3
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPOETIKA MIGJENIANE - SIMBOLIKA E GRUAS SHQIPTAREDAUTI FONDATION2015978-6-8-65469-4-6
ZEJNEPE ALILI REXHEPIREFLEKSIONE LIRIKEARS-ZZ2014978-608-65214-8-6
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPOETIKA E RRËFIMIT LETRARARS-ZZ2014978-608-65214-7-9
ZEJNEPE ALILI REXHEPIGRUAJA TE MIGJENI DHE FLOBERIARS-ZZ2011978-9989-2720-7-3
ZEJNEPE ALILI REXHEPIGRUAJA TE MIGJENI DHE FLOBERIARS-ZZ2011978-9989-2720-7-3
ZEJNEPE ALILI REXHEPINËN PUSHTETIN E EROSITARS-ZZ2011978-608-65214-3-1
ZEJNEPE ALILI REXHEPIFIGURA E GRUAS NË VEPRËN E STERJO SPASSESARS-ZZ2009978-9989-2720-7-3
ZEJNEPE ALILI REXHEPIËNDËRR SHTEGTUESEARS-ZZ2007978-9989-2720-1-1
ZEJNEPE ALILI REXHEPIUJËVARA E SYRITARS-ZZ2007978-9989-2720-0-4
ZEJNEPE ALILI REXHEPIËNDËRR SHTEGTUESEFLAKA2000
ZEJNEPE ALILI REXHEPIPENG LOTIFAIK KONICA19909989-866-04-X
ALILI REXHEPI ZEJNEPEGRUAJA TE MIGJENI DHE FLOBERIARS-ZZ2011978-9989-2720-7-3
ALILI REXHEPI ZEJNEPENËN PUSHTETIN E EROSITARS-ZZ2011978-608-65214-3-1
ALILI REXHEPI ZEJNEPEFIGURA E GRUAS NË VEPRËN E STERJO SPASSESARS-ZZ2009
ALILI REXHEPI ZEJNEPEËNDËRR SHTEGTUESE (RIBOTIM)ARS-ZZ2007978-9989-2720-1-1
ALILI REXHEPI ZEJNEPEUJËVARA E SYRIT (POEZI)ARS-ZZ2007978-9989-2720-0-4
ALILI REXHEPI ZEJNEPEPENG LOTIFAIK KONICA1998

View publications by citation.

Publications, in process