Selami Kolonja 2018-10-12T10:08:21+00:00

Authors
Title
Journal
Number/Vol
Pages
Year
ISSN
Attachment
SELAMI KOLONJANDRICIME MUZIKOLOGJIKE-TEMAT E MUZIKES SHQIPETARE NE VEPRAT E KOMPOZITOREVE TE HUAJ VIZIONE 6161-16620061409-8962
SELAMI KOLONJARITMI MUZIKOR DHE MOTIVI I MUZIKES POPULLORE E QYTETARE NE SOLFEXHIMIN MUZIKOR CRC JOURNALI PARE129-13420141857-9744
SELAMI KOLONJARITMI MUZIKOR, METODAT BASHKEKOHORE TE LIGJERIMIT RITMIK NE ORET E SOLFEZHIT SI DHE DIKTATI RITMIK DISKUTIME6107-11520171857-8543
SELAMI KOLONJAKENGA POLIFONIKE SHQIPETARE, VLERE UNIKALE BOTEROREJOURNAL2018Download
Error requesting data: cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received
Error requesting data: cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received

View publications by citation.

Publications, in process.