Насловна/Besar Huseini

About Besar Huseini

This author has not yet filled in any details.
So far Besar Huseini has created 1701 blog entries.

Билтен бр. 213

Известување Педагошки факултет Факултет за земјоделство и биотехнологија Факултет за применети науки Филозофски факултет

2022-12-06T14:40:57+02:00Декември 06, 2022|

Известување

Се известува јавнота дека на 24 ноември 2022 година се одржа седницата на Сенатот на Универзитетот во Тетово. На ова седница, во согласно со Законот за високо образование, Статутот на Универзитетот, правните акти, подзаконските акти и другите интерни акти на Универзитетот, проф. д-р Вулнет Амети [...]

2022-11-24T16:02:01+02:00Ноември 24, 2022|

Конкурс – ЕСМ 2021-2022

Врз основа на потпишаниот Меморандум за соработка помеѓу АД ЕСМ и Универзитет во Тетово, се распишува     КОНКУРС за доделување  5  стипендии за студентите на Универзитетот во Тетово   На конкурсот можат да се пријават студенти кои студираат на Универзитетот во Тетово, на една [...]

2022-11-14T12:22:17+02:00Ноември 14, 2022|

Конкурс – Erasmus +

Соопштение - ЕРАЗМУС + Почитуван академски и административен кадар на Универзитетот во Тетово, Универзитетот во Тетово објавува конкурс за апликација на Програмата за размена - ЕРАЗМУС+ за летниот семестар во академската 2022/2023 година. Документите и потребните чекори за апликација се: 1. Мобилност за академскиот кадар [...]

2022-11-01T14:21:01+02:00Октомври 27, 2022|
Go to Top