Loading...
Fillimi 2020-07-03T12:04:50+00:00
Vizioni – Jetësimi i idealeve kombëtare dhe vlerave bashkëkohore në arsim, shkencë, kulturë me qëllim të zhvillimit dhe përparimit të gjeneratave të ardhshme.
Misioni – Krijimi dhe avancimi i të mësuarit, shkathtësive, njohurive, kompetencave akademike dhe profesionale, që do të jenë avancuese të ndryshimeve në shoqëri, në rrafshin kombëtar dhe ndërkombëtar.
Krijimi dhe zhvillimi i programeve studimore të nevojshme për shoqërinë dhe tregun në vend dhe më gjerë.
Zhvillimi i infrastrukturës në përputhje me qëllimet dhe natyrën e programeve studimore.
Stimulimi dhe kultivimi i lirive dhe arritjeve akademike, mësimore dhe shkencore të studentëve dhe mësimdhënësve.
Stimulimi i veprimtarisë hulumtuese-shkencore të mësimdhënësve dhe studentëve (mbështetje të botimit të revistave shkencore, konferencave, librave dhe projekteve të ndryshme shkencore).
Kultivimi i vlerave etike, barazisë, integritetit, tolerancës dhe përgjegjësisë sociale, me qëllim të formimit të studentëve si qytetarë pjesëmarrës aktiv në shoqëri multikulturore.
Evaluimi i vazhdueshëm i procesit mësimor, realizimi i kurrikulave dhe qëllimet e programit studimor.
Mbështetja e studentëve me sukses të dalluar në zhvillimin e karrierës së tyre akademike dhe profesionale.

Oraret

Cikli i tretë

Njoftimet

Konkurset

Aktuale

Urime festa e Kurban Bajramit!

Korrik 30, 2020|

Në emër të studentëve, stafit akademik dhe të punësuarve të tjerë në Universitetin e Tetovës, të gjithë pjesëtarëve të besimit islam ua uroj festën e Kurban Bajramit. Situata e përgjithshme me pandeminë Covid -19, si asnjëherë me parë na obligon që edhe gjatë këtyre ditëve [...]

Congratulation letter

Korrik 04, 2020|

Tetovo, June 30, 2020 To: Her Excellency, Ms. Kate M. Byrnes The US Ambasador to the Republic of North Macedonia   Congratulation letter   Honorable Ambasador Byrnes,   On the occasion of the US Independence Day, I have the honor to extend my warmest congratulations [...]

Të nderuar qytetarë

Qershor 01, 2020|

Të nderuar qytetarë, nisur nga të dhënat e fundit të institucioneve shëndetësore – kompetente për menaxhimin e situatës së krijuar nga pandemia Covid-19, ndajmë shqetësimin tonë për përkeqësimin, përhapjen dhe rritjen enorme të numrit të të prekurve nga virusi korona. Në këto rrethana tejet shqetësuese [...]

Ngjarje

IV International Joint Science Congress of Materials and Polymers

E enjte, Tetor 8 @ 9:00 AM - E shtunë, Tetor 10 @ 5:00 PM

Dita e Alfabetit

E diel, Nëntor 22 @ 9:00 AM - 4:00 PM

Dita e Flamurit

E shtunë, Nëntor 28 @ 9:00 AM - 4:00 PM

Themelimi i UT-së

E enjte, Dhjetor 17 @ 9:00 AM - 4:00 PM