/Studentët
Studentët 2020-09-14T11:19:09+00:00

Oraret e Ligjëratave, Ushtrimeve, Kolokfiumeve dhe Konsultimeve:

Dokumentet për ciklin II:

 • Propozim tema nga kandidati për master pdf | doc
 • Fletëparaqitje e temës së magjistraturës pdf | doc
 • Kërkesë për mbrojtje të temës pdf | doc

Bursat 2018/2019 – Cikli i parë i studimeve

NR. EMRI, PRINDI DHE MBIEMRI FAKULTETI PROGRAMI STUDIMOR MESATARJA
1 ZUMRETA XHELAL XHEMAIL Fakulteti Pedagogjik Edukim special dhe rehabilitim 10.00
2 KRENARE XHEMALEDIN DEMIRI Fakulteti Ekonomik Financa dhe kontabilitet 10.00
3 MAJMIRE NEIM RAMADANI Fakulteti Pedagogjik Edukim special dhe rehabilitim 10.00
4 MJAFTIME QAMIL SELIMI Fakulteti Ekonomik Ekonomi dhe biznes 10.00
5 SHPRESA SEJDIN ILAZOSKA Fakulteti Ekonomik Financa dhe kontabilitet 10.00
6 MEDINA LIRIM DAUTI Fakulteti Ekonomik Financa dhe kontabilitet 10.00
7 FLORENTA AJRADIN JONUZI Fakulteti Ekonomik Financa dhe kontabilitet 10.00
8 EMINE SAMET DERVISHI Fakulteti Juridik Studime politike 10.00
9 DRILON IDAJET MIFTARI Fakulteti i Shkencave Mjekësore Mjekësi e përgjithshme 10.00
10 ARMANDA SELIM JUSUFI Fakulteti Ekonomik Financa dhe kontabilitet 10.00
11 AGNESA AJLA FETAHI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 10.00
12 FATBARDHA AJRADIN JONUZI Fakulteti Ekonomik Financa dhe kontabilitet 10.00
13 DRITA MUAMER ADEMI Fakulteti Pedagogjik Edukim special dhe rehabilitim 10.00
14 ERMIRA MEXHDI MEMETI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 10.00
15 NADIRE ALIT HABIBI Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi shqipe 9.96
16 LEARTA RAMAZAN LIMANI Fakulteti Ekonomik Financa dhe kontabilitet 9.94
17 AZIZE FEIM KURTISHI Fakulteti Pedagogjik Edukim special dhe rehabilitim 9.93
18 ALBINA ARIF BELULI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.93
19 AULONA LEFTER SHABANI Fakulteti Filozofik Psikologji 9.92
20 ALBIN BEKIM BEQIR Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi angleze 9.92
21 DIELLINA QENAN MEHMETI Fakulteti Ekonomik Financa dhe kontabilitet 9.90
22 MIRLINDA QENAN VRANGALLA Fakulteti Ekonomik Financa dhe kontabilitet 9.86
23 NESHAT JONUZ AJRULI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.86
24 EDLIRA SHAQIR SADIKU Fakulteti Ekonomik Biznes ndërkombëtar 9.86
25 DJELLZA XHEVAHIR ÇELIKU Fakulteti Pedagogjik Edukim special dhe rehabilitim 9.86
26 ANILA ABEDIN KAZIU Fakulteti Filozofik Sociologji 9.86
27 ASRI ISMAIL NUHI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.86
28 FAIK NAFI SELIMI Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi angleze 9.85
29 ARBNORA TEFIK SHABANI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Kimi 9.84
30 HËNSA NEHAT ARIFI Fakulteti Filozofik Histori 9.83
31 NERMINE IZEDIN MURADI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Fizikë 9.83
32 ARIFE FEMI AHMETI Fakulteti Filozofik Psikologji 9.83
33 GRELA MUSA AJVAZI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.82
34 ARTA AVDILHALIM HALILI Fakulteti Pedagogjik Mësim klasor 9.82
35 HAVA ZIBER RAHMANI Fakulteti Filozofik Psikologji 9.81
36 SARA MUHAMED MUSTAFI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Fizikë 9.80
37 NORA BUJAR ABDIU Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Kimi 9.80
38 SAJMIRA XHEMAIL SALIU Fakulteti Ekonomik Financa dhe kontabilitet 9.78
39 DONIKA BERAT KOXHAXHIKU Fakulteti Ekonomik Marketing dhe menaxhment 9.78
40 BLENDIANA NAIM XHAMBAZI Fakulteti Pedagogjik Edukim special dhe rehabilitim 9.78
41 ARBNORA ABDILAQIM AHMEDI Fakulteti i Shkencave të zbatuara Gjeodezi dhe gjeoinformatikë 9.77
42 ALKETA BESIM ZIBA Fakulteti Pedagogjik Edukim special dhe rehabilitim 9.77
43 MANUSHAQE SHEFKI ABDIU Fakulteti Filozofik Psikologji 9.76
44 PUHIZA EMRUSH ISENI Fakulteti i Shkencave Matematike- Natyrore Informatikë 9.75
45 MEJREME IDA ZHAKU Fakulteti Filozofik Psikologji 9.75
46 ARLINDA SULEMAN IBISHI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Gjeografi 9.75
47 DENIS FETA SINANI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.75
48 ANITA ISNET MERKO Fakulteti i Shkencave Mjekësore Infermieri 9.75
49 BLERONA AJREDIN DAUTI Fakulteti Pedagogjik Mësim klasor 9.75
50 ARMINA SAJLADIN SALIHI Fakulteti Ekonomik Biznes ndërkombëtar 9.73
51 ARB NESIM SEFERI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.73
52 BERAT SELIM NEBI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.70
53 FATIH ADNAN ABDURAHMANI Fakulteti Filozofik Histori 9.70
54 EVISA RUHI HODA Fakulteti Ekonomik Financa dhe kontabilitet 9.70
55 SHQIPE IMER SMAILI Fakulteti Pedagogjik Edukim special dhe rehabilitim 9.69
56 SABRIJE ABDULGAFAR TEFIKI Fakulteti Filozofik Psikologji 9.69
57 EDONA SHABAN HYSEINI Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi Maqedone 9.69
58 AGNESA DASHMIR RAKIPI Fakulteti Pedagogjik Mësim klasor 9.68
59 ARBESA BURIM ÇIKRI Fakulteti i Shkencave Matematike- Natyrore Gjeografi 9.67
60 BLERONA YLBER ROÇI Fakulteti i Arteve Art Figurativ 9.67
61 ARDITA EMIN DURMISHI Fakulteti Pedagogjik Edukim special dhe rehabilitim  9.66
62 JETON FEJZI FAZLIJA Fakulteti Filozofik Sociologji 9.66
63 DRILONA LULZIM ADBIU Fakulteti Ekonomik Financa dhe kontabilitet 9.65
64 LEJLA LULZIM ZILBEHARI Fakulteti i Arteve Art Figurativ 9.64
65 MELISA XHELAL KREKA Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Gjeografi 9.64
66 ARITA MERDAIM JONUZI Fakulteti Pedagogjik Mësim klasor 9.64
67 ARBENITA ADEM AMETI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.64
68 ENISA BESIR MEHMEDI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.63
69 MEDINA NEXHBEDIN JONUZI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Kimi 9.62
70 NAZIFE ABDULBARI ILJAZI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Fizikë 9.60
71 EGZONA REXHEP MUSLIA Fakulteti i Shkencave të Zbatuar Arkitekturë 9.60
72 ENIS FARIZ MIFTARI Fakulteti Juridik Studime në Gazetari 9.59
73 YLLZA SABAJDIN DEMIRI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Gjeografi 9.58
74 INDRIT FETA SINANI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.58
75 BEATRISA QAZIM KOLECI Fakulteti i Shkencave të Zbatuara Komunikacion-Inxhinieri transporti 9.57
76 ENXHI SERMIJET SHERIFI Fakulteti i Kulturës Fizike Kulturë fizike dhe shëndetësi 9.56
77 BLERTON MEQANI VEJSELI Fakulteti Filozofik Psikologji 9.56
78 ANILA ALBERT TELQIU Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi shqipe 9.56
79 SARA JUSUF ABDIJI Fakulteti Ekonomik Financa dhe kontabilitet 9.55
80 DONITA SADRI MEMETI Fakulteti i Shkencave Mjekësore Farmaci 9.55
81 BLENDA FADIL ISMAILI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Gjeografi 9.54
82 SAMIJE XHEVAHIR BELULI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.52
83 DAFINA BASHKIM JUSUFI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Kimi 9.52
84 GAFUR XHELAL DEMIRI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.52
85 FATBARDHA VESEL ELEZI Fakulteti Filozofik Psikologji 9.51
86 LIRIDONA SHABAN SALIU Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.50
87 LIRIDONA IXHET ABDURAMANI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Kimi 9.50
88 XHEMILE ADIL SEJDINI Fakulteti i Shkencave të Zbatuara Komunikacion-Inxhinieri Transporti 9.50
89 DIELLZA ISMET SELIMI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.50
90 FLORINA ALIMURAT EMINI Fakulteti Pedagogjik Edukim special dhe rehabilitim 9.50

Bursat 2018/2019 – Cikli i dytë i studimeve

NR. EMRI, PRINDI DHE MBIEMRI FAKULTETI PROGRAMI STUDIMOR MESATARJA
1 BEISA QAMIL SELIMI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 10.00
2 ADMIRIM SEADIN XHAFERI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 10.00
3 MERAL QENAN AMETI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 10.00
4 SABERXHANE XHAVIT USEINI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 10.00
5 LUNDRIM NEBI OXHA Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Teknologji Ushqimore 10.00
6 SHQIPE QAZIM MEMETI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.98
7 SARA JUSUF SELMANI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Informatikë 9.94
8 KALTRINA NEHAT SADIKI Fakulteti Filologjik Gjuhë dhe letërsi shqipe 9.94
9 GRESA MENDIM LITA Fakulteti Filozofik Sociologji 9.92
10 DRITA XHEMAIL JUSUFI Fakulteti Ekonomik Financa banka dhe sigurime 9.91
11 ERA NAGIP MEMETI Fakulteti Ekonomik Financa banka dhe sigurime 9.91
12 ERBLINA ISA RUZHDII Fakulteti i Shkencave të Zbatuara Mekatronikë 9.90
13 RUSHAN GAZMEN HODA Fakulteti i Shkencave të Zbatuara Mekatronikë 9.90
14 SARA HAKIK JAHIJI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Kimi 9.90
15 BERNA IMER MEJDI Fakulteti Ekonomik Financa banka dhe sigurime 9.89
16 ANDI EROLL SADULLAI Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Teknologji Ushqimore 9.86
17 IGBALLE ZENULLA ABDIJI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Kimi 9.86
18 FLORIJE SHERIF ADEMI Fakulteti Ekonomik Financa banka dhe sigurime 9.83
19 NURAJ SUHAT BAJRAMI Fakulteti Juridik Studimet e drejtësisë 9.83
20 MEVLANA MUSA VINCA Fakulteti Filozofik Sociologji 9.83
21 MEVLUDE MAMUT SALIHI Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Matematikë 9.81
22 VALBON MEHREME MEHMEDI Fakulteti Ekonomik Kontabilitet dhe revizion 9.80

Bursat 2017/2018 – Cikli i parë/dytë i studimeve

Kryetare e Parlamentit Studentor | Eliesa Zhaku

E-mail: eliesa.zhaku@unite.edu.mk

Më shumë…

Përfitimet nga puna praktike e studentëve

Puna praktike është një formë e të mësuarit që integron njohuritë dhe teorinë e mësuar akademike me zbatimin praktik dhe zhvillimin e aftësive në një mjedis profesional. Ajo paraqet një përvojë pune të mbikëqyrur/monitoruar në një institucion apo organizatë,që e ofron atë program të punës. Pra, puna praktike jep një mendim të qartë dhe konkret rreth lidhjes dhe varshmërisë në mes të pjesës akademike gjatë studimeve dhe realitetit social në praktikë. Gjatë punës praktike studentët kanë mundësinë që t’i testojnë njohuritë e tyre të fituara gjatë studimeve, shkathtësitë dhe aftësitë e tyre hulumtuese, me rastin e aplikimit të njohurive teorike në praktikë. Gjatë punës praktike studentët mund t’i detektojnë edhe mangësitë në aftësitë e tyre, të cilat mund t’i përmirësojnë paraprakisht nga punësimi i tyre.

Puna praktike mund të kryhet në çfarëdo institucioni, duke përfshirë këtu sektorin publik, privat, organizatat qeveritare dhe joqeveritare, institucionet hulumtuese, mediat, organizatat ndërkombëtare etj., varësisht prej interesimit të studentit se ku mendon ai se do të ishte e rëndësishme dhe e nevojshme për karrierën e tij/saj.

Cilat janë përparësitë / përfitimet e punës praktike?

 • Testimi i njohurive të studentit;
 • Shërben si mënyrë e depërtimit më të thellë në fushën përkatëse të studimit;
 • Shërben që të hulumtohen dhe të vlerësohen detyrat e veçanta që do të praktikohen në profesionin e ardhshëm të studentit;
 • Duhet t’i ofrojë studentit mundësinë që në mënyrë të pavarur t’i aplikojë dhe më tej t’i zhvillojë njohuritë metodologjike dhe teorike të përfituara në kurset e studimit;
 • Pasurimi i përvojës dhe rezymesë/CV-së;
 • Hulumtimi / ridefinimi i qëllimeve të karrierës në të ardhmen;
 • Vetëdijesimi për motivet, aftësitë dhe interesat e studentit;
 • Duhet të përdoret nga studenti që të vendosë metoda dhe njohuri të ndryshme akademike dhe shkencore në praktikë;

Puna praktike e pasuron studentin nga ana profesionale dhe e përgatit atë për tregun e punës duke e bërë më të përshtatshëm për punësim, pasi që e dimë që tregu i punës sot kërkon edhe shkathtësi të tjera si ato të përgjithshme; shkathtësitë komunikuese, puna në grup, fleksibiliteti, etj. Këto janë shkathtësi që krijohen gjatë përvojës që mund ta fitoni duke punuar. Ajo u mundëson studentëve një avantazh konkurrues në raport me të diplomuarit e tjerë me përvojë të kufizuar pune praktike, si dhe mundëson krijimin e rrjetit të kontakteve dhe referencave profesionale për studentët, si kandidatë potencialë për punësim pas diplomimit.

Një praktikë e planifikuar dhe e realizuar mirë u ofron studentëve një shans për të fituar njohuri të dorës së parë, një organizate dhe një industrie, duke i ndihmuar ata të përqendrohen në qëllimet e tyre të karrierës dhe të fitojnë aftësi të vlefshme për punë dhe përvojë pune që e pasurojnë rezymenë e përgjithshme të tyre.

MISIONI

Misioni i Alumnit është të zhvillojë dhe forcojë rrjetin e bashkëpunimit ndërmjet studentëve aktualë, profesorëve të Universitetit të Tetovës dhe të gjithë të diplomuarve në këtë universitet. Objektivi kryesor i kësaj strukture është orientimi dhe këshillimi i studentëve për një qasje më të mirë në tregun e punës, respektivisht përfshirja e sa më shumë studentëve në tregun e punës, si një tregues i zhvillimit dhe i rritjes së cilësisë, duke promovuar dhe rritur imazhin pozitiv të universitetit dhe Alumnit të tij.

VIZIONI

Rrjeti Alumni ka nё fokus mbarëvajtjen profesionale tё individëve qё kanё kryer studimet nё Universitetin e Tetovës. Nëpërmjet takimeve dhe aktiviteteve ndihmon në transmetimin e ideve, nismave, inovacionit, bashkëpunimeve midis njëri- tjetrit, të cilat janë më se të nevojshme pas procesit të diplomimit dhe sidomos për përballjen me tregun e punës. Ky asociacion e ka përqendruar punën e tij mbi dy grupe: Së pari: të diplomuarit e Alumnit, do të ndjekin hap pas hapi karrierën e atyre që janë të punësuar si dhe do t’u krijohet mundësia e përfshirjes në tregun e punës atyre që nuk janë bërë ende pjesë e këtij tregu nëpërmjet gjetjes së vendeve për punësim në sektorin publik apo në atë privat, në varësi të aftësive dhe prirjeve të gjithsecilit. Së dyti: studentëve që studiojnë aktualisht në Universitetin e Tetovës u mundësohet pjesëmarrja në intershipe dhe trajnime të ndryshme, duke bërë të mundur njohjen e tyre me tregun e punës dhe përgatitjen paraprake të tyre për t’u bërë pjesë e tij.

QËLLIMI

 • Vendosja dhe mbajtja e raporteve të vazhdueshme të Universitetit dhe studentëve pas mbarimit të studimeve me qëllim të realizimit të bashkëpunimit të ndërsjellë;
 • Ndihma për rekrutimin e studentëve të sapodiplomuar;
 • Informimi i studentëve mbi ofertat në tregun e punës;
 • Lidhja e të gjithë studentëve që kanë kryer studimet me Asociacionin Alumni;
 • Krijimi i bazës e cila do t’i përmbajë të gjitha të dhënat e të regjistruarve në këtë Asociacion dhe të njëjtat do t’i bëjë të qasshme për të gjithë anëtarët e Alumnit, me qëllim të mundësimit të ndërlidhjes së tyre për realizimin e qëllimeve të biznesit në të ardhmen;
 • Ndërtimi dhe përforcimi i lidhjes në mes të studentëve, Alumnit, kuadrit të Universitetit dhe bashkësisë së biznesit;
 • Zhvillimi dhe thellimi i bashkëpunimit të Universitetit me kompanitë dhe institucionet në të cilat punojnë studentët e diplomuar të Universitetit;
 • Mundësimi i informacioneve më të reja inovatore në disiplinat profesionale dhe shkencore;
 • Avancimi dhe shkëmbimi i njohurive profesionale, shkencore dhe praktike mes anëtarëve;
 • Ngritja e reputacionit të Universitetit;
 • Motivimi i studentëve aktualë;
 • Mundësi që studentët të fillojnë karrierën e tyre me sukses.

AKTIVITETET

Qëllimet e tij kryesore Alumni i realizon përmes aktiviteteve vijuese:

 • Krijimi i një baze të të dhënave për qasje të shpejtë dhe efikase në informacione, vendosja e kontakteve të ndërsjella afariste dhe realizimi i bashkëpunimit mes anëtarëve të Alumnit;
 • Realizimi i përbashkët i programeve dhe projekteve të ndryshme;
 • Organizimi i konferencave, seminareve, debateve, tryezave të rrumbullakëta për çështje të rëndësishme ekonomike dhe shoqërore si dhe për avancim individual dhe profesional të anëtarëve të Alumnit;
 • Organizimi i takimeve të studentëve me anëtarët e Alumnit me qëllim të bartjes së përvojave dhe njohurive të tyre praktike;

VLERAT E PËRBASHKËTA

Realizimi i raporteve të mira dhe bashkëpunimi në mes anëtarëve të Alumnit bazohet në vlera të përbashkëta si:

 • Profesionalizmi;
 • Përgjegjësia;
 • Besimi i ndërsjellë;
 • Respekti;
 • Transparenca.

REGJISTRIMI NË ALUMNI

Asociacioni Alumni paraqet rrjet në të cilin mund të regjistrohen dhe të anëtarësohen ata të cilët kanë diplomuar, magjistruar ose kanë doktoruar në Universitetin e Tetovës.
Ju duhet të shkarkoni dhe plotësoni formularin për anëtarësim (në linkun e mëposhtëm) ose të njëjtin mund ta merrni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë.
Formulari
Ne në vazhdimësi duam të mbajmë kontaktet me ju pa marrë parasysh se kur i keni mbaruar studimet. Pra, lidhuni me ne përmes anëtarësimit tuaj si dhe na ndiqni në Facebook për të qenë në rrjedhë me lajmet e fundit, mundësitë për zhvillim profesional, ngjarjet si dhe shumë mundësi të tjera që i ofron qendra jonë.
Nëse keni ndonjë koment ose pyetje potenciale, mos hezitoni të na kontaktoni në e-mail adresën tonë zyrtare: alumni@unite.edu.mk