/Lajme

Në UT u debatua për bashkëpunimin ndërmjet institucioneve të larta arsimore dhe organizatave joqeveritare në rritjen e numrit të mobiliteteve të studentëve me nevoja të posaçme

Agjencioni nacional për programe evropiane arsimore dhe mobilitet, sot, në hapësirat e Universitetit të Tetovës organizoi një tryezë të rrumbullakët më temë “Përforcimi i bashkëpunimit ndërmjet institucioneve të larta arsimore dhe organizatave joqeveritare në rritjen e numrit të mobiliteteve të studentëve me nevoja të posaçme dhe me më [...]

2018-09-18T18:50:00+00:00 Shtator 18th, 2018|

Në UT prej 11 deri më 14 shtator do të zhvillohet afati i dytë i regjistrimit

Në Universitetin e Tetovës, prej 11 deri më 14 shtator do të zhvillohet afati i dytë i regjistrimit të studentëve të rinj për vitin akademik 2018/2019. Pas përfundimit me sukses të afatit të parë, Universiteti i Tetovës, ka shpallur konkurs për plotësimin e vendeve të lira në programet studimore të 13 fakulteteve. Sipas konkursit [...]

2018-09-12T13:37:31+00:00 Shtator 10th, 2018|

Urime festën e Kurban Bajramit

Kam nderin e veçantë që në emër të studentëve dhe stafit akademik të Universitetit të Tetovës, të gjithë besimtarëve të Fesë Islame t’Jua uroj festën e Kurban Bajramit. Uroj që kjo festë të na motivojë në forcimin e besimit tonë, mendjeve dhe zemrave tona, për realizimin e qëllimeve të larta humane dhe devotshmërisë, për sigurimin [...]

2018-08-21T01:11:58+00:00 Gusht 21st, 2018|

Rektori i UT-së Prof. Dr. Vullnet Ameti: Adem Demaçi autoriteti monumental i kombit shqiptar, sendërtuesi i Pavarësisë së Kosovës

Me marrjen e lajmit të hidhur, kumtit për ndarjen nga jeta të atdhetarit, patriotit, veprimtarit të çështjes shqiptare Adem Demaçit, më lejoni që në emër të Universitetit të Tetovës, t’ju shpreh ngushëllimet vëllazërore institucioneve të Republikës së Kosovës, presidencës, qeverisë, kuvendit, Akademisë së Shkencave dhe Arteve, Universitetit të Prishtinës, institucioneve arsimore – shkencore për [...]

2018-07-29T01:43:28+00:00 Korrik 29th, 2018|