Хостинг провајдер и најголемиот попишувач на домен во Македонија, МКhost, објавува конкурс за вработување со можности за вработување за повеќе работни места.
Секој активен или дипломиран студент може да аплицира за соодветната позиција. Кои позиции можете да ги пријавите?
Повеќе детали и информации за секоја позиција може да се најдат на релевантните линкови.
Што значи да се биде дел од тимот на МКhost?
Работата во MKhost се спроведува во пријателска, динамична средина и организирана во тимот, со можност за личен и професионален напредок.
 

Дополнителни информации
Работното време во МКхост е од понеделник до петок, од 08:30 до 16:30 часот. Практичната работа е во траење од 2 месеци, за што стажот добива месечна исплата од 6000 денари.
Изборот на датум за почеток на стажирањето зависи од договорот помеѓу MKHost и практичарот. По завршувањето на стажот, вработувањето е достапно.
 

Како да аплицирам?
Испратете го вашето CV со запис за титулата за соодветната позиција на: jobs@mkhost.com.mk
Краен рок за аплицирање: 10.05.2018.
 

За повеќе информации, ве молиме контактирајте го Центарот за студентски услуги и кариери – УT, канцеларија бр. 147, Филолошки факултет, кат I.