/Вести/

Конкурс – Erasmus+

Почитувани студенти, Ве информираме дека објавивме конкурс за апликација на Програмата за размена ЕРАЗМУС+ за летниот семестар во академската 2021/’22 година. На веб-страницата на Универзитетот во Тетово: www.unite.edu.mk e поставен линкот Еразмус+, каде што имате можност да ги видите универзитетите и студиските насоки со кои [...]

2021-10-12T15:10:18+00:00 Октомври 12, 2021|