/News/

Shpallje për kryerjen e punës praktike në Bankën Popullore të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Ju informojmë se studentët e institucioneve të arsimit të lartë nga fusha e ekonomisë, drejtësisë, shkencave kompjuterike dhe shkencave të tjera shoqërore, që i përkasin fushave të punës së njësive organizative të Bankës Popullore kanë mundësi të kryejnë punë praktike në Bankën Popullore të Republikës [...]

2019-03-13T14:21:34+00:00 Mars 13, 2019|

Programi për grante 2020/2021 nga akademia Schloss Solitude

Akademia Schloss Solitude me seli në Shtutgard të Gjermanisë shpall thirrjen e 17-të për aplikim për programin e saj ndërkombëtar dhe ndërdisiplinor “artist-in-residence”. Më shumë se 1,400 artistë të diplomuar nga më shumë se 120 vende kanë zhvilluar dhe avancuar projekte në Akademinë që nga [...]

2019-03-13T14:17:29+00:00 Mars 13, 2019|

Program për shkëmbim të studentëve dhe shkencëtarëve në kuadër të bashkëpunimit dypalësh në mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Polonisë

Agjencia Kombëtare Polake për Shkëmbim Akademik informon se duke filluar nga viti akademik 2019/2020, realizimi i bashkëpunimit dypalësh ndërkombëtar në fushën e arsimit të lartë nga ana e Polonisë do të kryhet në kuadrin e “Programit të ri për shkëmbimin e studentëve dhe shkencëtarëve”, si [...]

2019-03-13T14:13:35+00:00 Mars 13, 2019|

Gëzuar 8 Marsin, Ditën Ndërkombëtare të Gruas

Me rastin e kësaj dite të shënuar, kam nder dhe kënaqësi t’ua përcjell urimet më të sinqerta nënave dhe motrave tona për festën e tyre, festën e 8 Marsit, Ditën Ndërkombëtare të Gruas. Gratë kanë bërë një rrugë të mundimshme në këtë botë për t’i [...]

2019-03-09T11:15:58+00:00 Mars 08, 2019|