/Вести/

Конкурс – Преквалификација

Врз основа на член 79-а од Законот за основно образование, член 59 од Законот за средно образование, член 141 од Законот за високо образование, Правилник за начинот и условите на следењето на наставата, полагањето на испитите и стекнување за педагошко-психолошка и методска подготовка на Педагошкиот [...]

2020-12-30T14:53:18+00:00 Декември 30, 2020|

Честити Божиќни празници!

Во името на академскиот кадар, студентите и другите вработени на Универзитетот во Тетово и во мое лично име, на сите христијански верници им ги честитам Божиќните празници. Празниците претставуваат одличен момент да размислуваме едни на други, особено оваа година кога светот се соочува со пандемијата [...]

2020-12-25T22:47:19+00:00 Декември 25, 2020|

Билтен бр. 177

Известување Економски факултет Филолошки факултет Природно-математички факултет Факултет за медицински науки Факултет на применети науки Факултет за прехранбена технологија и исхрана Факултет за земјоделство и биотехнологија Филозофски факултет Педагошки факултет

2020-12-14T15:28:48+00:00 Декември 14, 2020|