Повик за апликанти

2018-07-09T09:23:27+00:00 јули 06, 2018|
Мултикултура објавува:
Повик за апликанти од Академијата за волонтери, почнувајќи од 12.07.2018 година.
Младите во текот на тримесечниот период ќе можат да стекнат нови вештини поврзани со претприемништвото, авокатството, активизмот, уметноста и занаетчиството, човековите права, слободниот говор и безброј игри и социјални активности.
Ги покануваме нашите волонтери и други млади активни граѓани да аплицираат за оваа неверојатна можност, најдоцна до 09.07.2018 година!
Ако сакате да бидете дел од првата Младинска волонтерска академија во Македонија, пополнете ја Пријавата во следниот линк и почекајте да имате одлично и едукативно лето!
Линк за аплицирање:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDdMWiEyN2IqF4aVnuCcDynfs_bL51AFrvhb2AAlrJf0OEKQ/viewform