//Зимска школа ‘’Delighful Istanbul Winter School’’

Зимска школа ‘’Delighful Istanbul Winter School’’

2018-10-25T09:53:39+00:00 Октомври 25, 2018|
“Delightful Istanbul Winter School” при Универзитетот „Aydin“ во Истанбул ја објавил Програмата на зимската школа за 2019 година.
Во периодот од 13-ти до 25-ти јануари преку „Delightful Istanbul Winter School“ е предвидена прекрасна програма и интересни предмети, а студентите може да избират еден од курсевите на програмата.
Секој од курсевите трае две недели со вкупно 50 часови, вклучувајќи и работата во лабораторија како и излетите во рамките на одредена област.
UAS има право да откаже некој од курсевите ако не се исполнува потребната квота на учесници (помалку од 10 учесници)
Трошоци:
Тарифа на програмата: 750 USD
Цената вклучува:
-Исплата на програмата (50 часа);
-Материјалите за курсот;
-Супериорно сместување во хотел со одделни соби (14 ноќевања) ;
-Бесплатни картички за посета на музеи;
-Две турнеи за две викенди;
-Церемонијата на дипломирање.

Заинтересираните кандидати, може да аплицираат на следниов линк:

https://delightfulapp.aydin.edu.tr/?AppType=Summer
Крајниот рок за пријавување е до 1 декември 2018 година.