/Известување
Известување 2018-06-26T15:15:57+00:00
3009, 2019

Известување

Септември 30, 2019|Известување|

ПОКАНА Почитувани, Универзитетот во Тетово има чест да ве покани да учествувате во церемонијата на почетокот на новата академска 2019/2020 година и свечениот пречек на новите студенти. Церемонијата ќе се [...]