/Njoftimet
Njoftimet 2018-06-25T10:36:19+00:00
2205, 2020

Njoftim

Maj 22, 2020|Njoftime|

Njoftohet stafi akademik dhe studentët e Universitetit të Tetovës se më 25.5.2020 (e hënë), me rastin e festës së Fitër Bajramit, në Universitet nuk do të punohet. Me respekt, Njësia [...]

1305, 2020

Buletini nr. 162

Maj 13, 2020|Njoftime|

Njoftim Pasqyrë e titujve të temave për punime të doktoraturës të pranura nga Këshilli Mësimor-Shkencor i Fakultetit Raport i vlerësimit të disertacionit të doktoratës të kandidates Vjollca Hasani - Limani [...]