/Njoftime

Buletini nr. 171

Njoftim Fakulteti i Shkencave të Zbatuara Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Pasqyrë e titujve të temave për punime të doktoraturës të pranuara nga këshilli mësimor-shkencor i fakultetit Raport i vlerësimit te disertacionit të doktoratës të kandidatit Anton Bardhaj Raport i vlerësimit te disertacionit [...]

2020-10-29T15:11:19+00:00 Tetor 29, 2020|

Njoftim – Fillimi i vitit të ri akademik

FTESË   Të nderuar, Ju njoftojmë se procesi mësimor për studentët e vitit të parë në Universitetin e Tetovës do të fillojë më 5.10.2020 (e hënë). Pritja solemne e studentëve të rinj të universitetit tonë do të bëhet në orën 11:00 në sheshin para Rektoratit. [...]

2020-10-04T11:52:43+00:00 Tetor 04, 2020|

Buletini nr. 169

Njoftim Fakulteti Ekonomik Fakulteti i Shkencave Matematike-Natyrore Pasqyrë e titujve të temave për punime të doktoraturës të pranuara nga Këshilli Mësimor-Shkencor i Fakultetit Raport i vlerësimit te disertacionit të doktoratës të kandidates Enkeleda Lulaj Raport i vlerësimit te disertacionit të doktoratës të kandidatit Bujar Begu

2020-09-30T13:37:12+00:00 Shtator 30, 2020|