//Конкурс – IV Светско првенство Средно Барселона-2018

Конкурс – IV Светско првенство Средно Барселона-2018

2018-06-26T14:04:44+00:00 Мај 23, 2018|

Светското првенство во универзитетите е спортско првенство наменето за стимулирање на спортот меѓу универзитетите преку промоција на игри на фер плеј, разновидност и вклучување.
Во изданието од 2017 година, на овој настан присуствуваа 2.400 студенти од 70 универзитети, 30 европски земји, Африка, Блискиот Исток и Азија.
“Интер-универзитетскиот свет IV шампионат – Барселона 2018” ќе се одржи од 14 до 18 ноември 2018 година во Барселона, Шпанија.
Ова првенство ќе биде организирано под чадорот на Комитетот за спорт на Интернационалниот комитет за спорт, за да се потенцира важноста и престижот на овој настан.

ТАРИФА ЗА РЕГИСТРАЦИЈА
Надоместокот за регистрација во WIUC 2018 изнесува 89,00 евра по човек.

СМЕСТУВАЊЕ
Официјалната туристичка агенција за четвртото издание на Светското интер-универзитетско првенство 2018 е BCN PRO Sports Travel која ќе се грижи за сместување на сите учесници во Барселона.

Информации за сместување може да се добијат на:
BCN PRO Спортски Патување
Ксавиер Хилари Сера
Директор

  • accommodation@bcnprosportstravel.com
  • Тел. +34 645 54 20 95
  • Skype. Xhilari

ПРОЦЕСОТ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА ОТВОРЕН!
Преземете ја формуларот за апликација тука (делот “Формулар за аплицирање”):
http://www.wiusc.com/the-championships/2018-world-interuniversities-championships-barcelona
и испратете го тука: info@wiusc.com
За повеќе информации, ве молиме погледнете ја брошурата / поканата што можете да ја преземете на оваа врска
http://www.wiusc.com/documentation/invitational_2018.pdf

Информациите исто така ќе бидат достапни на www.wiusc.com (веб-страницата се ажурира редовно), а исто така и на Фејсбук (“Светски шампионати за интервенции-Барселона 2018” страница https://www.facebook.com/World-InterUniversities-Championships-Barcelona-2018-1512030892169096/