//Конкурс – Практична работа во САД

Конкурс – Практична работа во САД

2018-06-26T14:20:30+00:00 Март 09, 2018|
NewMan’s Business Accelerator за прв пат во Македонија овозможува работа по професија (во форма на платена работа и во форма на специјализација) за студенти, дипломирани студенти и професионалци.
Изберете го соодветното поле и аплицирајте!
Практични вработување, магистерски и докторски студенти на возраст од 18 години и повеќе СЗО солидна имаат познавање на англискиот јазик се запишани јазик како редовни студенти на постдипломски студии (магистерски, докторски студии) во институции надвор од САД или се дипломирани во таква установа не повеќе од 12 месеци пред посакуваниот почеток на практичната работа, до 12 месеци почнувајќи од септември 2018 година.
Специјализација за лица на возраст од 18 години и СЗО солидна имаат познавање на англиски јазик се Дипломирани студенти на додипломски или постдипломски студии (магистерски и докторски) во институции надвор од Соединетите Американски Држави и да имаат најмалку една година на релевантно искуство во странство Соединетите Американски Држави или имаат 5 години работно искуство надвор од Соединетите Американски Држави на најмалку еден месец пред почетокот на саканиот дека мора да биде специјализација во областа на студиите или искуство, до 18 месеци, почнувајќи од септември 2018.More информации добиени врз може да биде официјална веб-страница:
http://www.newmansba.com/isummer2018
или контактирајте го Центарот за студентски услуги и кариери – УT, канцеларија бр. 147, Филолошки факултет, кат I.