//Конкурс – Практична работа

Конкурс – Практична работа

2018-06-26T14:17:26+00:00 Март 28, 2018|
ML Components GmbH, дистрибутер на електронски компоненти, нуди практиканти за студентите преку програмата Еразмус + или самостојно, во овие области: продажба, набавка, сметководство, човечки ресурси, ИТ и маркетинг.
Седиштето на компанијата се наоѓа во Мајнц, Германија. Покрај тоа, тој исто така е сопственик на подружница на островот Малта, наречена БД Електроника.
Оваа стажирање е можност за студентите да ги развиваат своите професионални вештини, да станат експерти за да преговараат и да запознаат нови луѓе во пријателски и добредојде средина со прекрасна работна атмосфера. За да аплицираат за оваа стажирање, студентите можат да испраќаат биографии и мотивациони писма до: вработување @ mlcomponents.com.
Повеќе информации можете да најдете на официјалната веб страница на компанијата:
http://www.mlcomponents.com/
Можете да контактирате преку e-mail: isabelle.l@mlcomponents.com или контактирајте со Студентските служби и Центарот за кариера – УT, канцеларија бр. 147, Филолошки факултет, кат I.