//Конкурс – Стопанска банка АД – Скопје

Конкурс – Стопанска банка АД – Скопје

2018-06-26T14:12:03+00:00 Април 20, 2018|
Стопанска банка АД – Скопје објавува слободни работни места во следните области:
  • Агенти за продажба на банкарски производи и услуги во Контакт центарот на 24/7;
  • Советник за продажба на подружници на банката;
  • Кандидат со резултати и искуство во областа на банкарството;
  • ИТ професионалец со знаење и искуство во дигиталниот маркетинг, веб и графичкиот дизајн;
За онлајн апликација кликнете на линкот подолу:
http://www.stb.com.mk/kariera-vo-sb/

Крајниот рок за аплицирање е до 30 април 2018 или контактирајте го Центарот за студентски услуги и нега – УT, канцеларија бр. 147, Филолошки факултет, кат I.