Telemarketing со седиште во Скопје и Ресен има потреба од следните работни позиции:
КОЛ АГЕНТИ – ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК (М/Ж)
(15 позиции)
КОЛ АГЕНТИ – ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК (М/Ж)
(3 позиции)
КОЛ АГЕНТИ – ШПАНСКИ ЈАЗИК (М/Ж)
(2 позиции)

Задолжително е НАПРЕДНО ПОЗНАВАЊЕ НА ГЕРМАНСКИ, ИТАЛИЈАНСКИ И ШПАНСКИ ЈАЗИК (B2, C1, C2 ниво)

 

Затоа што ние нудиме:

  • Плата 20.000 мкд – 150.000 мкд
  • Дополнително следуваат и бонуси
  • Освен бонусите, нудиме и фиксна плата
  • Работни денови од понеделник до петок 09h-17h
  • Пауза од 12h-13h и секој час по 10 мин пауза

Бараме:

  • Организираност и одговорност
  • Самоиницијативност и енергичност
  • Способност за тимска работа
  • Способност за работа под притисок и на кратки рокови

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии може да ги достават на: telemarketingservice2018@gmail.com
Напомена: Кандидатите кои ќе аплицираат само со англиски јазик нема да им се земе предвид апликацијата!