Telemarketing me qendër në Shkup dhe Resnje ka nevojë për këto vende pune:

Agjentë – GJUHË GJERMANE (M/F)
(15 pozicione)
Agjentë – GJUHË ITALIANE (M/F)
(3 pozicione)
Agjentë – GJUHË SPANJOLLE (M/F)
(2 pozicione)

Kërkohet njohuri E AVANCUAR e gjuhëve GJERMANE, ITALIANE DHE SPANJOLLE (NIVELI B2, C1, C2)

Sepse ne ofrojmë:

  • Paga nga 20,000 denarë – 150,000 denarë
  • Shpërblime/bonuse shtesë
  •  Përveç shpërblimeve/bonuseve, gjithashtu ofrojmë edhe pagë fikse
  • Ditët e punës nga e hëna në të premten, nga ora 09h – 17h
  •  Pushim/dreka nga ora 12h-13h dhe 10 min pushim çdo orë pune

Kërkojmë:

  •  Organizim dhe përgjegjësi
  •  Vetë iniciativë dhe energji
  •  Aftësi pune në ekip/grup
  •  Aftësi për të punuar edhe nën presion dhe me njoftim të shkurtër

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të paraqesin CV-të e tyre në:
telemarketingservice2018@gmail.com

Shënim: Të interesuarit që aplikojnë VETËM në gjuhën angleze nuk do të konsiderohen për aplikim!