Службата за вработување EVIVA на 05 март-понеделник, спроведува интервју за студентите кои сакаат да учествуваат во програмата Work & Travel Germany.
Интервјуто го спроведува персоналот задолжен за оваа програма. Слободни работни места за учениците се отворени низ цела Германија:
 • Мекдоналдс
 • Бургер Кинг
 • Забавни паркови
 • Куќа за одмор
 • Детски паркови
 • Зоолошки градини и сафари паркови
 • хотели
 • ресторани
Слободни работни места се на следниве позиции: работа на благајните, кујна, детска рекреација, рецепција, хигиенисти и слично.

Услови на примена:

 • Бидете студентот;
 • Имајте познавање на германски јазик (барем ниво А2).
Аплицирајте сега и планирајте интервју за да го испратите на е-поштенската адреса: meriton.aliu.eviva@gmail.com, податоци:
 • Вашето CV на германски јазик со приложени фотографии скениран пасош
 • Крајниот рок за пријавување е 02 март 2018 година.
 • Интервјуто ќе се одржи на 5 март 2018 година.
За повеќе информации, ве молиме контактирајте го Меритон Алиу на мобилен број: +389 70 743 943
или контактирајте го Центарот за студентски услуги и кариери – УT, канцеларија бр. 147, Филолошки факултет, кат I.