EVIVA Employment Service më datë 05 mars-e hënë, realizon intervistë për studentët që dëshirojnë të marrin pjesë në programin Work & Travel Germany.
Intervista do të realizohet nga stafi përgjegjës për këtë program.
Vendet e lira të punës për studentë janë të hapura në gjithë Gjermaninë:

  • McDonalds
  • Burger King
  • parqe zbavitëse
  • pushimore
  • parqe për fëmijë
  • kopshte zoologjike dhe parqe safari
  • hotele
  • restorante

Vendet e lira të punës janë për pozitat në vazhdim: punë në arkë, kuzhinë, rekreacion të fëmijëve, recepcion, higjienistë dhe të ngjashme.

Kushtet për aplikim:

  • Të jeni student;
  • Të keni njohuri të gjuhës gjermane (të paktën niveli A2).

Aplikoni tani dhe planifikoni një intervistë për ta dërguar në e-mail adresën: meriton.aliu.eviva@gmail.com, të dhënat:

CV-në tuaj në gjermanisht me foto të bashkëngjitur pasaportë të skanuar
Afati i fundit për aplikim është: 02 mars 2018.
Intervista realizohet me datë: 05 mars 2018.

Për informata plotësuese kontaktoni Meriton Aliun në numrin e celularit: +389 70 743 943
ose drejtohuni në Qendrën për Shërbime Studentore dhe Karrierë – UT, zyra nr. 147, Fakulteti Filologjik, kati I.