//Соопштение – Трансфер 2020/21

Соопштение – Трансфер 2020/21

2020-07-01T15:08:55+00:00 јули 01, 2020|

Врз основа на член 103 од Законот за Високото Образование, Статут на УТ, Правилникот за уписни критериуми на прв циклус на студии, Правилникот за системот за трансфер на кредити во академските единици, Одлуката од седницата на Ректорската управа бр. 02-1067/1 и Конкурсот за запишување на студенти на академската 2020/21, Универзитет во Тетово објавува:

СООПШТЕНИЕ

за трансфер и упис на студентите на факултетите и академските единици во УТ за во зимскиот семестар 2020/21

 

За повеќе, превземи документ:

Трансфер – 2020/21