/Конкурси

Конкурс – ERASMUS +

Почитувани студенти, објавивме конкурс за апликација на Програмата за размена ЕРАЗМУС+ за летниот семестар во академската 2019/20 година. На веб-страницата на Универзитетот во Тетово www.unite.edu.mk e поставен линкот Еразмус+ каде што имате можност да ги видите универзитетите и студиските насоки со кои имаме потпишан договор [...]

2019-10-29T11:07:15+00:00 Октомври 29, 2019|