Насловна/Центар за студентски услуги и кариери
Центар за студентски услуги и кариери2018-07-05T11:41:56+02:00
0104, 2019

Конкурс – МОН

Април 01, 2019|Конкурси (Центар за кариера)|

ДОПОЛНУВАЊЕ НА КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ НА РЕДОВНИ СТУДЕНТИ ЗАПИШАНИ НА ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ ОД ПРВ ЦИКЛУС НА ЈАВНИТЕ И ПРИВАТНИТЕ УНИВЕРЗИТЕТИ И ВИСОКООБРАЗОВНИ УСТАНОВИ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА СТУДИСКАТА [...]

1303, 2019

Оглас за вршење практична работа во Народната Банка на Република Северна Македонија

Март 13, 2019|Конкурси (Центар за кариера)|

Ве известуваме дека студентите на високообразовните институции од областа на економијата, правото, информатичките науки и други општествени науки коишто се во доменот на работата на организациските единици во Народната банка [...]

1311, 2018

Меѓународна парламентарна стипендија на германскиот Бундестаг

Ноември 13, 2018|Конкурси (Центар за кариера)|

Германскиот Бундестаг, заедно со Универзитетот Фреире, Универзитетот Хумболт и Техничкиот универзитет во Берлин, годишно доделува околу 120 стипендии за дипломирани млади од 42 земји. Програмата трае секоја година од 1 [...]

0111, 2018

Конкурс – МОН

Ноември 01, 2018|Конкурси (Центар за кариера)|

Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Македонија за студиската 2018/2019 година Вести [...]

2610, 2018

Школа за лидерство, јавно говорење и дебата

Октомври 26, 2018|Конкурси (Центар за кариера)|

Школата за лидерство, јавно говорење и дебата вклучува една вистинска и сериозна обука, како и можност за проширување на хоризонтите и стекнување на нови познавања, како и создавање на [...]

2510, 2018

Зимска школа ‘’Delighful Istanbul Winter School’’

Октомври 25, 2018|Конкурси (Центар за кариера)|

“Delightful Istanbul Winter School” при Универзитетот „Aydin“ во Истанбул ја објавил Програмата на зимската школа за 2019 година. Во периодот од 13-ти до 25-ти јануари преку „Delightful Istanbul Winter School“ [...]

Go to Top