Насловна/Конкурси (Центар за кариера)

Конкурс – ЕСМ 2021-2022

Врз основа на потпишаниот Меморандум за соработка помеѓу АД ЕСМ и Универзитет во Тетово, се распишува     КОНКУРС за доделување  5  стипендии за студентите на Универзитетот во Тетово   На конкурсот можат да се пријават студенти кои студираат на Универзитетот во Тетово, на една [...]

2022-11-14T12:22:17+02:00Ноември 14, 2022|

Конкурс – ЕСМ 2020-2021

Врз основа на потпишаниот Меморандум за соработка помеѓу АД ЕСМ Скопје и Универзитетот во Тетово, се распишува КОНКУРС за доделување 5 стипендии за студентите на Универзитетот во Тетово На конкурсот можат да се пријават студенти кои студираат на Универзитетот во Тетово, на една од следните [...]

2021-10-04T14:50:44+02:00Октомври 04, 2021|

Конкурс – ЕСМ 2019-2020

Врз основа на потпишаниот Меморандум за соработка помеѓу АД ЕСМ и Универзитетот во Тетово, се распишува КОНКУРС за доделување 5 стипендии за студентите на Универзитетот во Тетово На конкурсот можат да се пријават студенти кои студираат на Универзитетот во Тетово, на една од следните студиски [...]

2021-10-04T14:52:15+02:00Октомври 04, 2021|

Оглас – Telemarketing

Telemarketing со седиште во Скопје и Ресен има потреба од следните работни позиции: КОЛ АГЕНТИ – ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК (М/Ж) (15 позиции) КОЛ АГЕНТИ – ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК (М/Ж) (3 позиции) КОЛ АГЕНТИ – ШПАНСКИ ЈАЗИК (М/Ж) (2 позиции) Задолжително е НАПРЕДНО ПОЗНАВАЊЕ НА ГЕРМАНСКИ, ИТАЛИЈАНСКИ И [...]

2019-10-09T10:13:51+02:00Октомври 09, 2019|

Конкурс – ЕСМ

Врз основа на потпишаниот Меморандум за соработка помеѓу АД Електрани на Северна Македонија (АД ЕСМ Скопје) и Универзитет во Тетово, се распишува КОНКУРС за доделување 5 стипендии за студентите на Универзитет во Тетово На конкурсот можат да се пријават: • Редовни студенти на факултетот кои [...]

2019-09-11T09:54:16+02:00Септември 11, 2019|

Конкурс – МОН

ДОПОЛНУВАЊЕ НА КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ НА РЕДОВНИ СТУДЕНТИ ЗАПИШАНИ НА ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ ОД ПРВ ЦИКЛУС НА ЈАВНИТЕ И ПРИВАТНИТЕ УНИВЕРЗИТЕТИ И ВИСОКООБРАЗОВНИ УСТАНОВИ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА СТУДИСКАТА ПРОГРАМА 2018/2019 ГОДИНА Министерството за образование и наука за студиската 2018/2019 година ќе додели дополнителни [...]

2019-04-01T09:08:01+02:00Април 01, 2019|

Оглас за вршење практична работа во Народната Банка на Република Северна Македонија

Ве известуваме дека студентите на високообразовните институции од областа на економијата, правото, информатичките науки и други општествени науки коишто се во доменот на работата на организациските единици во Народната банка имаат можност да вршат практична работа во Народната банка на Република Северна Македонија, во текот [...]

2019-03-13T14:25:57+02:00Март 13, 2019|

Меѓународна парламентарна стипендија на германскиот Бундестаг

Германскиот Бундестаг, заедно со Универзитетот Фреире, Универзитетот Хумболт и Техничкиот универзитет во Берлин, годишно доделува околу 120 стипендии за дипломирани млади од 42 земји. Програмата трае секоја година од 1 март до 31 јули. Ако доаѓате од Централна, Источна и Југоисточна Европа, Франција, Израел, САД, [...]

2018-11-13T15:33:26+02:00Ноември 13, 2018|

Конкурс – МОН

Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Македонија за студиската 2018/2019 година Вести и настани Објавено: 30 октомври 2018 Посети: 861 • Печати • Е-пошта Врз основа на [...]

2018-11-01T15:30:25+02:00Ноември 01, 2018|
Go to Top