//Конкурс – British American Tobacco

Конкурс – British American Tobacco

2018-06-26T14:13:25+00:00 Април 20, 2018|

Меѓународната програма (БАТ) е глобален лидер со повеќе од 200 брендови на повеќе од 200 пазари. Оваа програма ви помага целосно да ја разберете динамиката на пазарот и функционирањето на маркетинг одделенијата за брендови, трговија, стратешко планирање и заеднички ставови за да постигнете одлични деловни резултати.
Програмата ќе трае шест месеци, за време на која ќе учествувате на БАТ Глобалната академија во Лондон и ќе имате можност да се преиспитате во меѓународни проекти преку работа со тимови, под надзор на вашите тренери и ментори.

Што прават тие?

 • Брз развој на кариерата;
 • Јасни планови за зголемување на вашиот потенцијал;
 • Конкурентни финансиски пакети;

Ако ти

 • побара меѓународна маркетинг кариера;
 • вие сте студент од минатата година или имате високо образование;
 • максимум 2 години релевантно работно искуство;
 • вие сте амбициозни;
 • вие сте инспиративна и посветена личност;
 • Поседуваат меѓукултурни вештини од меѓународно искуство;
 • имате силни аналитички вештини;
 • вие сте мобилни на меѓународно ниво;
 • има возачка дозвола;
 • зборува течно англиски;

Примени на линкот подолу:
https://krb-xjobs.brassring.com/TGWebHost/jobdetails.aspx?partnerid=30015&siteid=5134&AReq=21916BR

Крајниот рок за аплицирање е до 02 мај 2018 година!
За повеќе информации, ве молиме контактирајте го Центарот за студентски услуги и кариери – УT, канцеларија бр. 147, Филолошки факултет, кат I.